|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
20.6.2006 21:53:21   
soncnica 76
Živjo ,

a se je mogoče še kdo ubadal s tem zakaj so avtosedeži od 9 do 18 kg in eni od 9 do 36 kg. Cenovno se gotovo bolj splača druga varianta, saj ga ima otrok lahko dlje časa, zato je brezveze kupovati tega do 18 kg.

Zanima pa me če je mogoče kakšna fora v varnosti user posted image  ??? nisem dovolj pametna, če kdo ve.

hvala že vnaprej ....vsem pa želim hladen večer.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež
20.6.2006 22:01:09   
beti 1
Pojdi na www.motorevija.si in si oglej rezultate testiranj otroških avtosedežev, pa ti bo vse jasno. Mi smo kupili Kiddy-a, ki ima dobre ocene, samo je temu primerno tudi stal. Čeprav je še vseeno ceneje kot sedež 9-18 in nato 15-36 s hrbtnim delom, samo spodnjega dela jahača nebi nikoli kupila.
lp

(odgovor članu soncnica 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2006 22:07:27   
abi
Če ne bi bil bolj varen bi vsi kupovali kar od 9-36.
Pravilno sklepaš, tisti 9-18 kg, otročka bolj oprimejo in ni zgubljen v sedežu. 
Moje mnenje: ne šparaj pri varnosti tvojega otroka. 
Drugače imaš pa na straneh od AMZS-ja, ADAC-a in Motorevije bolj podroben opis.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
21.6.2006 9:42:13   
KIRA
jaz sem lani kupila sedež do od 9 m do 12 leta. storchenmühle starlight SP (recaro). ti povem, da si bolj stabilnega ne bi mogla želet. za tamalo ima sedež notri takšen vložek, ki jo  drži na mestu, ko bo st ara nekje 4 leta, se tisto odstrani, pa sedi v velikem sedežu - rase z njo. resda je bil malo dražji, so tudi cenejše variante, ampak glede opore nimam pripomb, tudi glede bočne opore in ščitnikov za glavo. pa zelo dobro je podložen na pravih mestih. moja druga hčerka bo dobila enakega. user posted image malo si teste poglej, tudi od ADAC, pa malo nazaj poišči z iskalnikom po RR, o tem je bilo že veliko napisanega.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.6.2006 9:47:02   
KIRA
še link:
ADAC

LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.6.2006 12:09:56   
Jessy
Glede na teste v motoreviji, smo tudi mi kupili Kiddija, ki je od 9 do 36 kg. Je sedež tako prilagojen vsaki starosti, da otrok sploh ni "izgubljen" v njem, ampak je lepo varno pripet in se skoraj ne more premikat!
Mi smo z njim zelo zadovoljni in ker smo ga kupili prek E-baya, smo prišparali 15 jurjev.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?