|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
17.6.2010 21:45:39   
smokyhawk
pozdravljene....

zanima me kateri avtosedež imate vi za vaše malčke in če ste z njim zadovoljne....midva imama trenutno lupinico grazo in je bila super,zdej ko pa se začenjajo vroči dnevi pa ni več za nikamor z njouser posted image
mojga malčka not namestim in je po 15min tako moker da ga morem prezoblečt in to samo po hrbtu ker je tak bol obložena blazinica.če pa bi dala ono oblogo dol pa bi bila sama plastikauser posted image
zadnič sma se peljala iz šoštanja v velenje in je mel revček ves hrbet moker,pa v avtu pa sploh ni blo vroče ker vedno prej klimo zalaufam predn se kam odpravima,šele pol ga dam not pa klimo dam na minimum.....pa sn gledala mal na netu,pa zdej nevem kirga bi kupla....menda so celo neki avtosedeži ko se lahko čisto poležejo...baje so fajni če greš kam na dalše potovanje da se otrok lepo spočije....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež
17.6.2010 21:55:52   
krokar
Mi mamo consorda trimax in smo full zadovoljni. Za sez sem pa kupila letno prevleko, ki je lahko snemljiva in preprečuje potenje-baje!!! Samo je od 9kg naprej. Da pa se kateri svtosedež čisto poleže, slišim prvič. Res ne vem kaj ti svetovat. Mogoče pa malčka preveč oblečeš?

(odgovor članu smokyhawk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.6.2010 21:57:56   
smokyhawk
nene,je bil samo v bodiju s kratkimi rokavi in nič več pa groza....user posted image user posted image
predebela podloga je...zato pa gledam za avtosedeže...bom pogledala za tega ko imaš ti,pa bom mal prečekirala,če se da prevleka letna gor dat ko bi naj ''dihala'' bi bilo super....user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.6.2010 22:02:05   
smokyhawk
Mi mamo consorda trimax in smo full zadovoljni.

mislim da sem glih ta tip zasledila da se sedežni del lahko poleže....
sam mi je malo drag....user posted image user posted image

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-0-do18-kg/concord-ultimax-bamboo/174604015167017460

Neposredna povezava do sporočila: 4
17.6.2010 22:53:16   
ribica.
to je svetovni sedež, otrok lahko ful lepo spi v njem, pa zelo primeren je za tiste dojenčke, ki hitro prerasejo lupinico. MIslim da je vreden svojega denarja.

Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2010 9:24:20   
cimi
ta sedež se popolnoma poleže in je primeren od 0-4 let, ampak cena je user posted image
http://www.aprica-italia.it/listaprodotticat.asp?idcateg=185

sicer pa se bo otrok spotil v vsakem avtosedežu. Najbolje da daš na sedež brisačo, da vsaj malo vpije pot

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
18.6.2010 14:08:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.6.2010 20:27:55   
krokar
IZVIRNO SPOROČILO: smokyhawk

Mi mamo consorda trimax in smo full zadovoljni.

mislim da sem glih ta tip zasledila da se sedežni del lahko poleže....

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/avtosedezi-in-dodatki/od-0-do18-kg/concord-ultimax-bamboo/17460401516701

Ja pri nas je itak otroška oprema pregrešno draga. Meni je ta sedež kupila sestra za RD preko spleta v nemčiji in je občutno cenej!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
19.6.2010 14:46:12   
metir
živjo! pri nas imamo recaro young sport. je zelo okuser posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2010 21:34:03   
lananai
Mi imamo Maxi Cosi Priori in smo zadovoljni. Tamala pa men se zdi tudi. user posted image

(odgovor članu metir)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?