|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avtosedež
21.11.2007 19:43:09   
ThinkPink
Zanima me, če morda veste, kakšna je razlika med avtosedeži, razen razlike v ceni. Od 9-18kg stanejo od 150 pa vse do 300 evrov. Ko berem klasifikacije se mi ne zdi, da je med njimi velika razlika. Zakaj je torej takšna razlika v ceni? Se splača kupiti dražjega?

Imajo namreč v Pikapolonci enega( Concord Trimax) znižanega na 128 evrov, pa ne vem ali naj ga kupimo ali raje kupimo boljšega (dražjega) ?

Imate kakšne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avtosedež
21.11.2007 19:44:54   
Strawberrie Cherrie
Concord je menda super sedež. In še dobro je ocenjen. Cena je pa tudi super user posted image
Čeprav ti predlagam, da pokukaš preko meje. Jaz sem dobila v Toysu Maxi Cosi Priorija XP za 139€, ker smo nujno potrebovali še en avtosedež.Pri nas priorija težko najdeš pod 170€.  Tako da se mi je splačalo user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2007 19:47:30   
Petraa
v turbolimaču na hrvaškem dobiš maxi cosi z vrnjenim davkom za cca 110 evrovuser posted image

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2007 20:19:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

v turbolimaču na hrvaškem dobiš maxi cosi z vrnjenim davkom za cca 110 evrovuser posted image

Kje na hrvaškem?

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2007 20:44:04   
Petraa
http://turbolimac.com/Pages/hr-HR/PID-%7B87da1734-67ae-4b0b-afb2-54253b8fa381%7D/Default.aspx

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2007 20:47:13   
Anonimen
Hvala. user posted image

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2007 21:01:46   
frufru
Mi mamo concorda in smo zelo zadovoljni. Sprva sva mislila kupit kiddyja, pa je bil mali tako not natlačen, da se je po minuti v sedežu začel dret. Isto je bilo v MC, no pol smo pa tega sprobal. Se je takoj opazila razlika. Ma rad dovolj prostora. Pa prevleko se fino opere, jo vržeš v pralni stroj in posušiš. Upam, da me ne bo kdo linčal, ampak MC zaračuna tudi znamko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2007 21:26:03   
ana b
Mi imamo concorda in smo zelo zadovoljni in mali ga obožuje.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2007 22:37:09   
monja79
Concord je dober avtosedež, menda tudi po testihuser posted image .
Je pa tale nakup tega avtosedeža v Pikapolonici zelo ugoden. Se ga splača kupit, če kupujete.user posted image

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2007 6:47:54   
neja24062007
mi imamo Concorda in smo super zadovoljni z njim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.11.2007 8:45:19   
morje10
Tudi mi bomo počasi morali razmišljati o nakupu avtosedeža in me zanima, če ima katera izkušnje z nakupom v Italiji?

(odgovor članu neja24062007)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?