Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:09:31
|
|
|
|
lojzika
|
Kaj pa če kupimo še kar enega maxi cosi priori ? Al bi bila to bedarija?
|
|
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:18:19
|
|
|
|
lukec
|
Za to starost oziroma kile so primerni vsi sedeži skupine 1 (8 - 19 kg) in mislim, da se večina pripenja s tri ali pettočkovnim pasom, no vsaj jaz nisem še videla drugačnega .
|
|
RE: avtosedež za 2,5 letnika 7.2.2008 13:22:37
|
|
|
|
taška30
|
Če ga bo za njim uporabljala sestrica, bi jaz kupila še enega takega, saj boste itak rabili. Drugače pa beri tole (sem sama spraševala nedolgo nazaj), no, kupili smo Concord trimaxa (zaenkrat se zapenja 5-točkovno in je v bistvu kot 9-18kg, kasneje se spremeni v jahača).
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZabavne velikonočne igriceVelika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?