Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 18.1.2011 10:04:56
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Je. Če namestite otroški varnostni avtosedež (skupine 0 ) na prednji sedež v avtu, se prepričajte, da je izklopljen varnostni meh. Če varnostni meh ni izklopljen, lahko ob sprožitvi povzroči smrtne poškodbe otroka. Če vozite starejšega otroka na sprednjem sovozniškem sedežu (seveda v ustreznem avtosedežu skupine I ali II III), potem varnostnega meha ni treba izključiti, morate pa sovozniški avtosedež prestaviti v popolnoma končni položaj (potisniti povsem nazaj). Stranski varnostni mehi ter zavese spredaj in zadaj se ne izklopijo, saj otroka in druge potnike v primeru trka ščitijo pred poškodbami.
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 18.1.2011 10:06:10 >
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 18.1.2011 10:30:55
|
|
|
|
kristinaj
|
a je vredno tvegati???
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 18.1.2011 10:37:06
|
|
|
|
veternica4
|
kaj pa tvegaš? toliko kot če je lupinca spredaj? kaj pa stransko trčenje....tukaj tvegaš čelno, drugače tvegaš stransko če hočeš da nič ne tvegaš je najbolje da greš peč (pa še to tvegaš)
|
|
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 18.1.2011 11:27:27
|
|
|
|
Najaa
|
Nisem vedla, da se lahko spredaj vozi. Super, mi imamo večkrat situacijo, ko bi tavečjo najraje dala na sprednji sedež. Zdej glede varnosti ne vem kaj bi bilo tveganje, sej sem lupinico tudi vozila spredaj in prav tako se ti lahko nekdo zabije v sprednja vrata kakor v zadnja...
|
|
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 18.1.2011 16:15:30
|
|
|
|
Precious
|
Jaz lupinice nikoli nisem imela spredaj. Se mi ne zdi varno. Ti je pa že uporabnica zgoraj kopirala kdaj in kako se sme
|
|
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 18.1.2011 22:36:06
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, sem prebrala. In to sem vedela že prej, ker smo lupinico uporabljali že dolgo nazaj in preden sem jo dala na sprednji sedež, sem vedela, kaj in kako je varno.
|
|
|
|
RE: avtosedež na sprednji sedež 19.1.2011 14:14:28
|
|
|
|
Ram 1
|
Prosil bi za pomoč, Dobila sva lupinco, ki se pritrdi z Isofix sistemom. Sedaj pa imava težavo, saj najin avto žal nima Isofix sistema. A ima kdo takšne podobne izkušnje oz. če ve ali je možno dokupiti kak dodatni nastavek za pritrditev na sedež. (škoda se mi zdi, da bi sedaj kupoval novo lupinico). lp,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?