Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 6.10.2010 10:39:03
|
|
|
|
agataema
|
Mi smo zelo zadovoljni. Lahko se uporabi tudi v avtih brez isofixa (sprobano), ker se isofix "vilice" lahko zložijo popolnoma notr v stol in ne motijo. Za spalni položaj moraš naštimat prej, ko je otrok enkrat pripasan je zelo težko. Lahko pa ko je otrok pripasan, daš vzglavni del v spalni položaj in je tudi ok. V glavnem, dober sedež.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 12.10.2010 14:14:40
|
|
|
|
Ekaz
|
Mi imamo ogledanega SOLUTIN X CYBEX. Imajo v BC akcijo iz 149 NA 100 EUR. Je ta znamka primerljiva s sedeži MAXI COSI?
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 14.10.2010 11:53:03
|
|
|
|
soncek78
|
Hello! Mi imamo tudi ta sedež in smo zelo zadovoljni. Naklon je super, lahko se ga uporablja tudi v avtu brez isofixa. Kupila sem ga preko nemške e-trgovine in sicer Cybex X-fix plus. Plus pa pomeni boljša tkanina, ki je zelo prijetna na otip in je zračna. Za njega pa sem dala le 149 EUR + 9 eur poštnine... kupila sem ga tu: http://www.babyartikel.de/produkt/isofix_kindersitze/cybex_solution_x_fix_plus_wildlederoptik_navy_kollektion_2010 Lep pozdravček...:)
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 19.10.2010 14:07:00
|
|
|
|
februarček
|
Hvala za odgovore. Smo ga že kupili in preizkusili in smo zadovoljni.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 7.11.2010 19:48:11
|
|
|
|
skokica01
|
Super! Hvala za informacijo, že naročam na tej strani.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 7.11.2010 20:42:23
|
|
|
|
valči
|
Naša tamala ga tudio ima in je res vredu sedež.
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 16.11.2010 23:00:25
|
|
|
|
martita
|
A oznaka "Plus" pomeni, da je drugačen material od tistih, ki so trenutno v akciji v BC?
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 17.11.2010 0:21:43
|
|
|
|
frrrr
|
mi zelo zadovoljni. v avto brez isofixa gre.
|
|
|
|
RE: avtosedež cybex solution x-fix 17.11.2010 0:22:49
|
|
|
|
frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita A oznaka "Plus" pomeni, da je drugačen material od tistih, ki so trenutno v akciji v BC? v akciji so večinoma brez isofix. sem kakšna 2 meseca spremljala akcije, preden smo ga kupili. vsak teden je skoraj bil en v akciji, a brez isofixa.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?