Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 9:10:39
|
|
|
|
zmajči25
|
Izredno zadovoljni (imamo tudi Romerja in Bebe-comfort, ki pa mi nista tako všeč), udoben za otroka, veliko se poleže (naša kar dosti spi v avtu), lahek način zapenjanja varnostnih pasov, kvaliteten material, ki se ne znuca, lahka montaža v avto. Če bi še enkrat kupovala, bi vsekakor kupila Tobija.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 9:36:08
|
|
|
|
blue sky
|
Tudi mi smo izredno zadovoljni s Tobijem, predvsem s tem, da je zapenjanje čisto preprosto, se lahko lepo poleže, predvsem pa zelo varen avtosedež.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 9:39:07
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Imamo Tobija in Priorija, oba sta super.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 10:41:16
|
|
|
|
eya
|
Mi imamo tudi Tobija in smo zelo zadovoljni, predvsem pa se je na testih dobro obnesel.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 13:24:18
|
|
|
|
asso
|
Jaz ga lahko tudi pohvalim. Vse našteto velja. Imam tudi Chicco in Bebe Confort. Chicco je v redu le na testih ni v redu, Bebe Confort pa vsaki krat znorim z zapenjanjem. To je pa pomembno pri živih otrocih, ki nimajo mira je Tobi zakon.
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 13.12.2007 13:59:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo kupili priori xp in je super.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 14.12.2007 13:57:50
|
|
|
|
arielca
|
Meni je super... Funkcionalen, varen in lep .
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 16.12.2007 21:46:17
|
|
|
|
Putka
|
Bomo videli! Sem ga v petek prek ebaya naročila za 199€.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 17.12.2007 9:23:14
|
|
|
|
katra55
|
Danes je v Baby Centru akcija, tobi za 175,23 eur.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 17.12.2007 21:05:06
|
|
|
|
Naja30
|
Pri nas se super obnese.
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 21.12.2007 16:28:56
|
|
|
|
crci06
|
tudi pri nas. V njem je šele pol leta, pa nimam pripomb. Imam dober občutek da otroka pripnem v dober sedež. V njem nikoli ne trmari - očitno mu mora bit udobno. Za pripenjat je super. Edino v najin slabši avto gre rahlo na tesno not s pasom, ker v tem avtu ob nakupu nismo testirali dolžine varnostnega pasu. če imate kakšen "slabši" avto, mogoče preverite pasove, drugače pa SUPER!!!!
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 9.2.2009 21:09:36
|
|
|
|
majaS80
|
Kakšna je pa razlika med Tobi in Priori xp in Priori sps? je kateri bolši oz. bolj praktičen?
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 9.2.2009 21:45:05
|
|
|
|
katra55
|
IZVIRNO SPOROČILO: majaS80 Kakšna je pa razlika med Tobi in Priori xp in Priori sps? je kateri bolši oz. bolj praktičen? Mi imamo Tobi in Priori sps, pa je Tobi neprimerno boljši: - lažje se pripne v avto in bolj stabilno, - je bolj udoben, - ima oporo za glavo, - višino opore za glavo in višino pasov se enostavno nastavi s sprednje strani - je višji
|
|
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 9.2.2009 22:00:40
|
|
|
|
majaS80
|
Aha, hvala, ker je Priori sedaj v akciji v E.Leclerku in stane samo 119 EUR in sem razmišljala če bi ga imela? ker si mi napisala pa kar nekaj pomanjkljivosti ..... pa bom še razmislila....
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 10.2.2009 5:04:37
|
|
|
|
anajmad
|
Mah, mi pa nismo lih bli zadovoljni. Sej lepo sedi. Sam,če pa postane otrok preveč dolg po domače,pa ni lih. Mi smo ga kar po dobrem letu in pol prodali in zamenjali z Britax Evolvo.
|
|
RE: avtosedež Maxi-cosi - Tobi, mnenja 10.2.2009 12:39:35
|
|
|
|
miška81
|
Tobi je bil na testih nekje na sredi, je bil pa maxi cosi priorifix drugi. Prvo mesto je zasedel kiddy.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?