Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 14.2.2011 21:08:10
|
|
|
|
Precious
|
Itak da se da. priporočam peg perego
|
|
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 14.2.2011 22:19:33
|
|
|
|
MAŠKA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy bliža se sinkov 1. rojstni dan in se je naš oči spomnu, da bi mu kupu avto na dalinsko vodenje. ampak ne tak mali avto na dalinca mi rabimo takega, da bi sinka notri dali, oči bi ga pa dalinsko vozil okoli. sam je namreč premali, da bi imel kakšno drugo verjanto. a se da to kje dobit pri nas? Ampak tole darilo bo ati bolj zase kupil kot za sinka se mi zdi...
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 15.2.2011 9:38:46
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Ampak tole darilo bo ati bolj zase kupil kot za sinka se mi zdi... to se tud meni zdi
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 15.2.2011 9:54:30
|
|
|
|
ksenija12
|
to bo definitivno bolj darilo za atija:) Pri nas se je namreč zgodilo isto. Moj je kupil za 1.rojstni dan malemu tak motorček. Ta mali je dve minuti sedel noter, potem pa je že šel ven in ga raje sam porival pred seboj:) In potem smo ga seveda prodali naprej...
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 15.2.2011 18:23:41
|
|
|
|
nananaja
|
Men se tud zdi, da bo to bolj igračka za atija. Veliko bolj koristno je otroku za prvi rojstni dan kupit poganjalčka, se na njem vsaj malo razmiga. Tile akumulatorski avti pa itak meni nismo nikoli bili za otroke, pa najsi bom še tako grda mama.
|
|
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 15.2.2011 18:36:53
|
|
|
|
Precious
|
lenčy peg perego ima daljinca.Nimajo pa vsi modeli Sicer če smo že na tem,za enoletnika kakšen poganjalček ali pa tricikel. Naš je šel v peg peregota pri 2 letih pa sploh ni mogel vozit,je bil še premajhen. So bolj od 3 let naprej
|
|
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 16.2.2011 13:59:33
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Precious lenčy peg perego ima daljinca.Nimajo pa vsi modeli Sicer če smo že na tem,za enoletnika kakšen poganjalček ali pa tricikel. Naš je šel v peg peregota pri 2 letih pa sploh ni mogel vozit,je bil še premajhen. So bolj od 3 let naprej še en dokaz, da nimajo pojma v BC sj js se strinjam z vami vsemi, ampak naš očka je pač avto frik. čeprav sva včeri gledala ene poganjalčke in so mi res všeč. pa še prikolico lahko dokupiš ja kdaj naj pa gre otrok v poganjalčka? si ne predstavljam pri enem letu,. če še hodi ne. se bojim,da se bo prevrnil...
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 16.2.2011 14:59:50
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy IZVIRNO SPOROČILO: Precious lenčy peg perego ima daljinca.Nimajo pa vsi modeli Sicer če smo že na tem,za enoletnika kakšen poganjalček ali pa tricikel. Naš je šel v peg peregota pri 2 letih pa sploh ni mogel vozit,je bil še premajhen. So bolj od 3 let naprej še en dokaz, da nimajo pojma v BC sj js se strinjam z vami vsemi, ampak naš očka je pač avto frik. čeprav sva včeri gledala ene poganjalčke in so mi res všeč. pa še prikolico lahko dokupiš ja kdaj naj pa gre otrok v poganjalčka? si ne predstavljam pri enem letu,. če še hodi ne. se bojim,da se bo prevrnil... Naš je šel v poganjalčka pri 8 mesecih, sicer je ob opori že hodil redno, pa kak 1-3 samostojne korake je naredil. Imaš take poganjlačke- avte, ki imajo ograjico, se ne more zvrnit (kot da bi ga dal v gugalnico oz voziček), zadaj ima tudi ročko, da mu starši pomagajo, ga peljejo. Ko zraste oz je dovolj močan, pa snameš ograjico, snameš ročko in ima pravi avto poganjalec. Pa saj če zdaj še ne hodi, bo pa lahk čez 1-3 mesece. Men so tile avti na akomulatorje, baterije, daljinca čist mim. Otroka lahk naložiš v voziček, pa ga furaš- pri 1 letu pa mu j eitak vseeno kje se vozi. Sicer pa se naš zelo bal, vse do 18 meseca se je bal teh daljinskih in akomulatorskih zadev in škoda denarja za nekaj kar ne bo uporabno.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.2.2011 15:00:48 >
|
|
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 11.3.2011 10:37:25
|
|
|
|
dreamhorse
|
Na teh malilh poganjalčih se ne morejo prevrečt. Saj so na 4 koleščka In če je ati avto frik, naj kupi Bobby Car. Jaz tudi mislim, da akumulatroske zadeve niso primerne, so pa fajn in frajerske za videt. Otrok pa se ja more malo prematrat in naučit motoričnih sposobnosti tudi na poganjalcu. Naša se je vozila z bibo tudi prej, še preden se je sploh postavila na noge. http://www.ceneje.si/za-otroke/igrace-igrala-in-igre/otroska-vozila/big-poganjalec-bobby-car-winnie-the-pooh_-_CX00117527 napimer tale... barve in motive maš kakršnekoli želiš.. malo pobrskaj...
|
|
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 14.3.2011 10:37:54
|
|
|
|
ksenjaka
|
Naš je bil ful štor in je shodil šele pri 18ih... ampak poganjalček avto je pa oboževal... mi smo ga kupili v pikapolonici za 15 eur in nam je žal, ker nam je 100x razpadel... sedaj bi dali več denarja za našo najbolj popularno igračo do prihoda 2 kolesnega poganjalca... po moje kupi kako priznano firmo... na mimovrste jih imaš ful, pa na igrariji, pa v kakadu-ju
|
|
|
|
RE: avto za enoletnika na dalinjsko vodenje 14.3.2011 10:41:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA IZVIRNO SPOROČILO: lenčy bliža se sinkov 1. rojstni dan in se je naš oči spomnu, da bi mu kupu avto na dalinsko vodenje. ampak ne tak mali avto na dalinca mi rabimo takega, da bi sinka notri dali, oči bi ga pa dalinsko vozil okoli. sam je namreč premali, da bi imel kakšno drugo verjanto. a se da to kje dobit pri nas? Ampak tole darilo bo ati bolj zase kupil kot za sinka se mi zdi... pri nas je 1/3 igrač na željo atija ....hči pri dveh letih fullll rabi avijonček na daljinsko
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?