tina104
|
Kaj še vse spite?? Ste videle veselo novico (Jessy ima punčko!). Ja, vedno bolj blizu smo vse... Jaz sem vstala danes že ob pol šestih, pred kakima dvema urama sem šla na sprehod, zdaj pa bom se mi zdi cel dan notri, ker je takoo vroče. Sem hodila dobre pol ure, pa so mi roke ful otekle, malo tudi noge. Pa cela sem popikana od komarjev, ker sem včeraj zvečer zunaj sedela. Ima katera kak nasvet, kaj blaži srbenje? Aja, Tia, sem brala vaša včerajšnja sporočila, imam jaz tudi hemoroide, pa mam dobro prebavo. Eni pravijo, da, če preveč sediš, to lahko povzroči h. Ja, preveč smo pred računalniki :)-:)-:)- Kety, glede tvojega straha za carski rez: tudi jaz si zeloo želim naravni porod in me je bila nekaj časa groza ob misli, da bi imela cr in ne bi videla, kako se :duda: rodi in da moj :love: ne bi mogel biti poleg. Zdaj pa si mislim, samo da bo vse v redu, da bova oba z :duda: zdrava, pa bo že... Moja sestra je namreč imela CR in jo je kar nekaj časa zelo bolelo, ampak glede dojenja pa ni imela problemov. Do 3. ali 4. meseca je skoz dojila, potem je začela dodajat, pa se mi zdi, da ne najbolj zato, ker ne bi imela mleka, ampak ker pač otrok mora čimprej začet jest vse (njeno mnenje :) :zmeden2: )
|