miševi
|
Tia, pozdravljena! Še malo, pa boš tudi ti uživala v prenovljenem in čistem stanovanju. Ne morem pomagat, toda jaz se sedaj, ko je čisto, počutim enkratno, prej sem pa skoz nekaj sitnala:ups:. Za svojega :love: se pa ne sekiraj; mogoče te preseneti po rojstvu. Še sama sem bila, ko sem bila prvič noseča, taka čudna (kakor nezainteresirana) in se nisem videla v vlogi mame - potem pa, ko vidiš :duda: se pa obrne za 100%. Moj je :duda:, ko so me šivali, držal in gledal s takimi očmi, da kar nisem mogla verjet. Bi jo kar pojedel:)-. Če ima rad tebe, bo imel tudi :duda:. Jessy - knjiga je od DZS. Pol knjige so splošni dogodki (rojstvo, krst, obiski zdravnika, prvi zobki, prehrana, prvi izleti, morje, božič in novo leto...), pol knjige pa je po mesecih - k vsakemu mesecu nalepiš slikco, pa napišeš težo, pa spremembe v vedenju, govorjenju, gibih, hranjenju. Meni še sedaj pride prav, ko ima sestra :duda: - pa pogledam, kdaj sem Niki dala za jest to in ono, ker se pozabi... Upam,da sem kaj pomagala. Bubabaya, res je, če ni nič, te vseeno lahko pošljejo domov. Ti boš pa pomirjena in boš vedela ali je to to ali ni. Srečno:rozica:!
|