Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 10:03:11
|
|
|
|
tina104
|
Kako ste?? Vidim, da nas je vsak dan manj... Sem ravno prišla iz sprehoda. Ponoči me je ene slabe pol ure ful zvijalo - kot prvi dan M, sem že mislila, da bo kaj iz tega, potem se je vse umirilo. Zdaj ko sem bila na sprehodu, se je spet ponovilo v malo blažji obliki, zdaj pa spet vse normalno. No mogoče se kaj pripravlja- kot vidim se pri nekaterih pripravlja skoraj cel mesec, tak da,... Komaj čakam, da vidim svojo ali svojega :duda: . Po drugi strani, pa se mi zdi, da če bi se zdaj zares začelo, bi me panika zgrabla. Že včeraj zvečer sem bila tak čudna. Danes se temu smejim, ampak... Bilo je tako, da sem ves čas hotela bit stisnjena k mojemu :love:, potem pa ko me je zares nežno objel in malo pobožal in to, pa sem kar naenkrat začela jokat. Mislim :zmeden::zmeden:. Saj ne vem, zakaj. Se mi zdi, da od sreče. :love: me še bolj ni razumel. Kako bi me tudi naj, glede na to, da še sama sebe ne razumem :ups:
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 10:22:54
|
|
|
|
nanka
|
čao, jaz sem še tukaj in čakam. Kako ste kaj? Imate že vse pripravljeno? Počutje super, dogaja se nič. Imejte se lepo. Lp
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 10:56:42
|
|
|
|
tea01
|
Jutro, sem že oddelala nekaj uric. Pri nas je počutje zelo hecno, včeraj sem imela občutek kot da se mi tam spodaj nekaj odpira????? Pa take nežne krče imam kot da bom dobila menstruacijo čez en teden. Trebuh imam pa večkrat na dan trd. Se mi zdi da je še malo prezgodaj???? kaj ve mislite??? TEa 01. 36t5d
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 10:56:44
|
|
|
|
tea01
|
Jutro, sem že oddelala nekaj uric. Pri nas je počutje zelo hecno, včeraj sem imela občutek kot da se mi tam spodaj nekaj odpira????? Pa take nežne krče imam kot da bom dobila menstruacijo čez en teden. Trebuh imam pa večkrat na dan trd. Se mi zdi da je še malo prezgodaj???? kaj ve mislite??? TEa 01. 36t5d
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 10:56:47
|
|
|
|
tea01
|
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 11:20:41
|
|
|
|
Kety
|
Tea01, pri meni e isto!:)- Bolecine kot pri menstruaciji (malo bolj boleci), pa trebuh non-stop otrdeva. Mali se sicer ful buta z glavo v zelodcek in me kr malo boli, ampak, ko ga krc stisne je cist priden, pol pa spet. Se vidi, da nima placa in bo hotel prej ven. Upam, da si pripravljena, mogoce sva pa midve naslednji!:)-:)-:)-:)- Tud mene je kr mal groza, da bo kr naenkrat. Se mi zdi, da ful nisem pripravljena, ampak vem, da ce se zdele zgodi, da ni panike, da imamo vse,....ampak se vedno ostaja tisti smotan obcutek! Ja, bo kr treba iskoristit crkljanje z :love:, ker pol bo mal tezje. Ampak, jih pa ne smemo pozabit, ko bomo enkrat imele :duda:!!! So nam celo nosecnost stali ob strani. Moj se je skoraj dal klonirat, da bi lahko vse naredu!9nebesa No, grem brat naprej knjigo (Dojenje in materinstvo iz srca)- SUPER knjiga! Dons mi tako pase bit v postelji, da se bom kar tja namestila! LP Kety
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 11:26:10
|
|
|
|
hugolina
|
Pozdravljene še od ene :nosecka: (zaenkrat še) Se pridružujem klubu tiščanja, otrdevanja, ...8) Bega me samo to, ker se :duda: kar dosti premika, pa pravijo da naj bi se umiril ko se začne. Mam pa tud na čase občutek, kot da bom lih kar rodila. Spodaj me grabijo krči in tudi kot da mi bo zdej zdej ven pogledal :zmeden2::zmeden2: Jaz si pa delam probleme, kaj naj vzamem za :duda: za iz bolnice :(:zmeden: Sploh ne vem. Imam ene tri variante pripravljene, pa glede na vreme pojma nimam v kaj naj ga oblečem :zmeden2: Dajte mi mal povedat, v kaj jih boste ve točno oblekle? Sej vem, da kompliciram, ampak drugega dela nimam :ups::ups: Pliš je skoraj prevroč za ta čas ane?
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 11:37:50
|
|
|
|
CIPRESA
|
No da se javi še pozna julijka, za čuda pa pri meni nič ne otrdeva in nič ne šraufa. To je že več kot čudno. Počutim se super lahko bi šla na triglav, nobenih znakov da bomo kmalu rodili, pa še ful energije mam. Ja upam da me ne boste še ve vse prehitele, ker to bi blo pa pol mal preveč zame. A katera ve kje je Talči???? CIPRESA :nosecka:
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 12:25:10
|
|
|
|
Talči
|
Tukaj sem. Nisem še šla rodit, čeprav bi šla z NAJVEČJIM veseljem! Danes sem spala do desetih, ne vem, kaj se mi je zgodilo. Pa kar naprej se mi je sanjalo - same oslarije. Verjetno zato, ker je bilo v sobi že kar vroče. :duda: se občasno pretegne, je zelo miren, trebuh tudi vsake toliko postane trd, lulat hodim kot na kakšnem tekmovanju. Popadkov ni, nobenih bolečin, nič. Kot da še sploh ni čas, za iti rodit.:zmeden::zmeden::zmeden: Kaj je zdaj to? Razen tega me vsi delajo živčno, se raje kar doma držim. Kam pridem, tam sprašujejo, če še nisem šla. Ja pa kaj mislijo, da se gre rodit tak, da pritisneš na en gumb ali pa zavrtiš telefon, kot da naročaš pizzo? Bi bilo fajn, ja.... No, danes bom spet upala (upam, da ne zaman, tako kot do sedaj),da kaj bo. Uživajte. LP Talči
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 12:29:32
|
|
|
|
Kety
|
Cipresa, mogoce so pa to tudi ze neki znaki za zacetek,...to da imas ful energije. Sparaj jo, ker jo bos rabila pri porodu. Mogoce se pa telo tako pripravlja!:bravo::bravo: Jaz imam obcutek, da bo tud pri nas kmalu. Ful mi trebuh otrdeva! Pa skoz moram lulat hodit. Hugolina, jaz nimam pojma, kaj naj bi spakirala za dojencka. Bom prepustila :love:, saj ne vem kaksno bo vreme, ko bo prisel po naju. malo mu bom razlozila kako in kaj, pa listek iz foruma sem sprintala, da bo lahko mal pokukal, drugace pa po obcutku. Pripravila bom samo plenice! Lp Kety
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 12:36:42
|
|
|
|
tina104
|
Cipresa, sem videla, da so ti z UZ določili PDP teden kasneje. Meni so tudi po UZ določili celo 2 tedna kasneje (po zM 8.8., po UZ 22.8.), upam, da bo nekje vmes. Baje je to po UZ bolj točno, če gledajo na tisti UZ okoli 12. tedna. Kety, tudi jaz ne vem. Sem spakirala plenice, pa 2 mako majčki (vsaj mislim, da sta mako), pa ene tanke žabice in kapico - to bo verjetno imel, če bo tako vroče, kot je zdaj. Dala pa sem noter še en plišast komplet, če bo bolj hladno. Ampak to še ni dokončno. Sem tudi malo zmedena glede tega.
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 12:37:28
|
|
|
|
Talči
|
Hugolina, jaz sem za odhod domov spakirala 3 verzije oblačil (zraven plenic seveda): 1. body na preklop s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, pliš hlače s stopali in pliš majico, bombažno kapico in pliš copatke 2. body na preklop s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami in pajac s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami (če bo res ultra vroče) in bombažno kapico in nogavičke 3. body na preklop s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, majico z dolgimi rokavi in dolge bombažne hlače z oprsnikom, bombažno kapico in nogavičke. Imam tudi koco, da ga lahko pokrijem in eno plenico viška. Če nič od tega ne bo v redu, pa bomo že kaj drugega skombinirali... LP Talči
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 14:30:23
|
|
|
|
miševi
|
Lep pozdrav še od mene:rozica:! Sem s pregleda. Drugače je blo vse ok, edino pritisk 180 / 100:((. Hvala bogu, da nič ne zatekam, ker bi me drugače kar obdržali. Sedaj ga moram danes večkrat pomeriti doma. Prejle je bil 130 / 80. Če bo v redu, mi jutri ni treba spet na pregled. V vsakem primeru imam pa v četrtek zopet ctg in pregled. Drugače se mi nič konkretnega ne dogaja. Včasih malo stisne spodaj, pa nič več. Gre sam za trening:zmeden2:... Tako, ad bom verjetno spet čez rok, kot prvič. Danes me je sicer tud pregledal, pa nisem uspela vprašat, če je že kaj. Bom v četrtek med papirje pogledala. Drugače sem pa že oprala 2 žehti, sedaj bom pa (spet) kumarice vlagala. Zvečer pa na žur za moj rojstni dan - sicer malo predčasno, ampak mi paše s prijatelji se za dobit. To je pa res, da ne smemo pozabit na naše :love:, ki nam pomagajo. Vendar se tudi po porodu najde čas za crkljanje. Če se hoče, se vse da;). Hugolina - jaz imam naštimano naslednje: body na preklop z dolgimi rokavčki - bombaž in pajacek brez rokavov - bombaž, kapica - bombaž, copatki. Če bo mraz, mam za zraven še žabice in jopico. Pa za vsak slučaj eno tanko dekico in eno plenico viška. Potem bomo pa napravli glede na vreme:zmeden2:. Lp zaenkrat:rozica:. P.S. Cipresa in talči - vama pa želim, da nas vsekakor prehitita:rozica:.
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 14:46:21
|
|
|
|
tea01
|
Kety upajva, da bo čimprej prišel čas za naju. Ali katera ve kje je Violinski ključ???? Ni se javila že od nedelje??????? Čez dva dni ima pa že rok?????????? LP, Tea01
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 15:07:31
|
|
|
|
Kety
|
Ja, Misevi,...VSE NAJBOLJSE!:torta::rozica::darilo: in lepo praznuj, samo, da se ne boste direkt iz zurke v porodnisnico zapeljal!:)-:)- Dobro ga zazuraj! Men se pa toooolk nic ne da! Skoz mi neki trebuh otrdeva, pa sam spala bi, pa mam kar malo slabo vest. Sem pa zdele vnesla najine stroske v excel za ta mesec...groza, sploh ne vem kako nama znese! Pomoje greva ful v deficit!!!:( Sem pa pogledala, koliko sem ze investirala za nasega prvega :duda: -cca. 160.000 sit. Se pozna, ko moras vse iz nule kupit. Tu se ni vozicka in lupinice, ki bo skupaj tam nekje 110.000 sit. Madona, ce to pristejem se k mesecnim odhodkom!:(( Ampak, moram rect, da je vse pod kontrolo in zaenkrat se ne cutimo posledic!!:)-:)- Ja, Vijolinski kljuc se pa res se ni javila! Misevi jaz bom pomoje isto pripravila kot ti za nasega :duda:! :bravo:
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 16:35:28
|
|
|
|
hugolina
|
Punce hvala za podatke glede oblačilc :rozica::rozica: Saj imam pripravljeno nekaj podobnega, pol pa kar premlevam, če bo dovolj, da ne bo preveč. Ker baje ni dobro :duda: pregreti, ker še ne uravnava temperature, pa tudi poti se še ne. Joooj :zmeden: Mah, neki bomo že skupi spacali pa bo :ups: Miševi, Vse najboljše :darilo::torta::rozica: tudi iz moje strani. Pa od kod tebi tolko energije???? Dobra si :bravo::bravo::sloncek: Kety nisi edina, tudi jaz nisem za nikamor. Bi samo ležala, pa jedla :zmeden:. Sem :love: poslala po ta veeeeliko lubenico, da se bom saj s tem basala, k gre pol itak vse ven 8) Ja, violinski ključ je kar nekam tiho (mogoče je že kaj), pa ery je včeraj (se mi zdi) spraševala po popadkih, .... Ja punce, očitno gre zares :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
avgustovke, javite se kaj 2.8.2005 18:34:42
|
|
|
|
Kety
|
No, jest se grem probat mal zbrihtat v bazen, ceprav dvomim, ker mi je pretopla voda. Upam, da se kaj shladila! Mah, sem dons res za v smeti,....pa sem mislila, da bo kej boljs, ko bo oblacno in kao bolj sveze! Punce, kaj pa boste vzele se v porodnisnico zase? Jaz sem sicer sla po spisku, ampak ene zdej govorijo, da je dobr se svojo pizamo vzet, pa ne vem kaj se vse. Jaz bom vzela: - dva modrca za dojenje, - vpojne blazinice, - za vsak slucaj ene VIR 80, - labelo, krtacko in pasto, kremo za obraz, bepanthen kremo in - dudico za :duda:. In seveda papirje. To je pa pomoje vse, ali je treba se kej?!:zmeden: Me daje neki panika!!:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?