|
avgustovke, kje ste 30.7.2005 21:23:14
|
|
|
|
violinski
|
Tia, meni se zdi, da me boš kar prehitela. Pridno preštevaj minute med temi bolečinami, ko postanejo redne se pa kar odpravi. Čep lahko tudi spregledaš, voda je pa itak bolje, da ti odteče v porodni sobi, kot prej. Jaz sem si do danes tako strašno želela, da bi čimprej šla, me je pred kake pol ure malo zagrabila panika: a zdaj bo pa že kar kmalu? Pa nimam še čisto nobenega znaka. Mi smo kljub vročini morali ves dan malo animirati našo Lano, čeprav je postalo popoldne malce neznosno, ker smo bili kar noter v stanovanju, sicer v družbi več ljudi, tako da smo si njeno norenje lahko malo razdelili, dopoldne smo bili pa kar ves čas zunaj in se potikali po senčkah, dokler se jih je dalo prenašat. Tudi moj mali je tako živahen, da imam včasih občutek da bo pogledal kar skozi popek ven, pol se pa tako umiri, da že začnem razmišljat, kdaj sem ga zadnjič začutila. Medenica me pa ubija - nobeno ležanje mi ne ustreza, na nobeni strani, na hrbtu itak že dolgo ne, samo na trebuhu bi lahko bila, če ne bi imela trebuha, seveda. Sedim pa lahko samo s popolnoma razkrečenimi nogami, tako da se mi včasih trebušček nasloni kar na sedež. Obup. Z velikim upanjem čakam na jutri, ko naj bi se shladilo vsaj pod 30°C, sploh bi bilo fajn, če bi se že ponoči, da bom vsaj malo lahko spala.
|
|
|