Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 14:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No ponosna mami,lepo se je odrezal,pa zdrav kot riba,lepo napreduje v vseh ozirih Še tako naprej!!!!
|
|
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 14:28:40
|
|
|
|
KIKI****
|
o neva hvala sej tvoji so kolikor vem tud vsi po tebi-pridni in zdravi, polni znanja.
|
|
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 18:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh vsak po svoje So polnoletni,kakor si bodo poslali tako bodo spali Naš tamal je tudi bil na takem sistematskem.Vse v redu,samo psiho teste ni hotel delati,preveč je bilo na silo,Sestra ga je spraševala,medte je sto drugih reči počela,celo na telefon odgovarjala,pa ljudje so trkali in v ambulanto hodili. Kasneje pri psihologu posebi v miru je pa vse šlo kot je potrebno.
|
|
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 20:43:41
|
|
|
|
rainbow
|
vi pa ste hitri sem morala zdaj prav prebrat dvakrat mesec in letnico, ker moja ta starejša je tudi od takrat ja, sistematski je bil v redu; trenutna teža okoli 18kg, višina 108, približno. Lia tudi še ne govori r, jaz sem vesela že, da je j menjala za l. sicer ima trenutno peto bolezen in občasno gluhost ; včasih se mi zdi, da me ne sliši, predvsem, ko jo prosim, da pospravi igrače ali kaj takega; potem, ko pa bereva knjigice, pa sliši čisto vse, pobalinka. lepo bodite
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?