Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 14:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
No ponosna mami,lepo se je odrezal,pa zdrav kot riba,lepo napreduje v vseh ozirih Še tako naprej!!!!
|
|
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 14:28:40
|
|
|
|
KIKI****
|
o neva hvala sej tvoji so kolikor vem tud vsi po tebi-pridni in zdravi, polni znanja.
|
|
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 18:15:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Eh vsak po svoje So polnoletni,kakor si bodo poslali tako bodo spali Naš tamal je tudi bil na takem sistematskem.Vse v redu,samo psiho teste ni hotel delati,preveč je bilo na silo,Sestra ga je spraševala,medte je sto drugih reči počela,celo na telefon odgovarjala,pa ljudje so trkali in v ambulanto hodili. Kasneje pri psihologu posebi v miru je pa vse šlo kot je potrebno.
|
|
|
|
RE: avgustovčki 2003-sistematski pri 3 letih 29.3.2007 20:43:41
|
|
|
|
rainbow
|
vi pa ste hitri sem morala zdaj prav prebrat dvakrat mesec in letnico, ker moja ta starejša je tudi od takrat ja, sistematski je bil v redu; trenutna teža okoli 18kg, višina 108, približno. Lia tudi še ne govori r, jaz sem vesela že, da je j menjala za l. sicer ima trenutno peto bolezen in občasno gluhost ; včasih se mi zdi, da me ne sliši, predvsem, ko jo prosim, da pospravi igrače ali kaj takega; potem, ko pa bereva knjigice, pa sliši čisto vse, pobalinka. lepo bodite
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.