|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgust
18.12.2004 16:42:12   
mela
koliko ste nosece tiste ki naj biavgusta rodeile -moja g. mi je izracunala da sem jaz 6 tednov in 4 dni (danes je 4 dan) in mi se ni povedla dtum kdaj naj bi rodila!!!???:((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgust
18.12.2004 16:55:42   
nita

Tvoj zadnji dan menstruacije?

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avgust
18.12.2004 17:01:54   
nita

Narobe - prvi dan zadnje menstruacije!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgust
18.12.2004 17:05:14   
mela
13.10 in ginekl. pravi da je plod star 6 t in 4 dni

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   avgust
18.12.2004 17:15:46   
nita
13 dodaš 7 = 20

10 dovzameš 3 = 7

Rok imaš torej 20.7.2005. Tako vsaj računa večina ginekologov.

Po tem bi bil noseča 9t in 3d.

Je pa odvisno, kdaj si zanosila in to ti lahko pove g. , ker ti zmeri plod in na podlagi tega oceni, koliko si noseča. Sploh pa se rado zgodi, da se vse ne ujema, če nisi imela redne menstruacije.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   avgust
18.12.2004 17:18:30   
mela
ja sjt sm tut si tko zracunala pa na podlagi tega ovulacijsekga koledarja tut pride 20.07 ampak vem da mo bo g. kasnejsi datuma dala-no me bo pa pač prej zvilo kot ona mislI!!!!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgust
18.12.2004 17:20:18   
mela
no a teb je zdarvnik izracunal na podlagi zadneje :hudicek:,ker meni je na podlagi plodnih dnevov?!!!takrat ko naj bi res zanosile kajti pravi da itak prvi dan zadnje mensrtuacije se ni bilo ploda in da je spočet med plodnimi dnevi!

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   avgust
18.12.2004 17:33:27   
nita
Ja, izračunal mi je na podlagi zadnje menstruacije, ampak saj menda tako računejo vsi, da je potem bolj točno. Saj v bistvu ne more točno vedet kdaj si zanosla, kdaj si imela pa prvi dan zadnje menstruacije pa tak moraš vedet (no, vsaj naj bi vedela, čeprav se najdejo tudi takšne, ki ne vejo). Naslednjič se še malo pozanimaj okoli tega, ker tudi jez ne vem bolj natančno.

:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgust
18.12.2004 17:37:05   
mela
ha ha ha ,kr zmedne smo malo a ne???:ups::ups::ups:ah vglavnem da vemo priblizno a ne?????

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgust
18.12.2004 17:43:20   
nita
Ja, rodile bomo v vsakem primeru - ko bojo naše pikice hotle na svet!!:love::love::love:

Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgust
18.12.2004 17:46:40   
mela
enako:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   avgust
18.12.2004 18:41:34   
Pia73
Jaz dem imela zadnjo M 11.10.2004 torej bi moj PDP moral biti 18.07.2005 a je na UZ bil plod za 4 dni mlajši tako, da imam PDP 22.07.2005 pa je boljš, da je tako. Prvič sem namreč imela rok po M, pol sem pa rodila 8 dni po roku in to pomeni 8 dni manj z otrokom preden greš delat. Tako, da se kar ravnaj tako kot reče G.

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   avgust
19.12.2004 11:36:41   
Jessy
Jaz sem imela ZM 26.10. Na prvem pregledu, 9.12., mi je na podlagi velikosti ploda, oz. vrečke (ploda se še ni videlo), rekel, da sem noseča 6t 3/7, torej sem danes 7t 6/7. Pregled imam spet v četrtek, pa bom videla kako bo rekel tokrat. Ti sporočim, če bo kakšna sprememba.
Aja...glede na vse te podatke, mi je postavil PDP 1. 8. 2005.

lp, Jessy

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgust
20.12.2004 10:16:59   
zvezdyca
jaz sem imela ZM 21.10. in imam zaenkrat PDP 29.7.2005, tako da če si imela ti ZM 13.10, bi morala imeti PDP pred mano... sicer je pa itak vseeno, ker skoraj nikoli ne držijo do dneva točno, tako da...:metulj:

lp

(odgovor članu mela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Ali se boste udeležili Festivala družin?
Polonca s piko

Z družino se odločamo, da bi letos prvič šli pogledat na Festival družin, ker je v naših krajih. Vi greste? Ste že bili?

Ja, smo že bili prejšnja leta (10%)

Ja, letos bomo šli prvič (8%)

Odvisno od vremena (17%)

Ne, smo že bili, pa nam ni bilo všeč (1%)

Ne, ker imamo žal druge obveznosti (44%)

Se še odločamo. (19%)

Število vseh glasov: 72

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!