|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avent parni sterilizator
13.8.2005 9:04:20   
nynna
če ga katera ima naj mi prosim pove kakšna kislina je v tistih vrečkah ki jih dobiš zraven in koliko jo je?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avent parni sterilizator
13.8.2005 9:41:25   
Pia67
Živjo!
meni ga je posodil brat (upam, da mi ga ne bo treba pogosto uporabljati). Poleg so vrečkice s citronsko kislino (zaradi vodnega kamna). Koliko tehta vrečkica ne vem, bi rekla da ene 2-5g (ne morem pogledat, ker srfam pri starših:(

Pia

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   avent parni sterilizator
13.8.2005 13:12:15   
Marjanda
Je citronska kislina (kot je napisala Pia67), vrečka pa vsebuje 10 gramov.

LP:rozica:

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   avent parni sterilizator
13.8.2005 15:45:29   
jazz
Ja je citronska kislina, notri je mislim da 5 gramov. Ko je nam teh vrečkic zmanjkalo, pa sem v trgovini kupila kar ono citronko za sirupe delat in podobne zadeve. Se je ravno tako dobro obnesla!

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.