|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
10.3.2006 13:07:56   
lelaval
Končno sem se ugotovila, kako se pomanjšajo slikice za albume - pa sploh ni težko, sedaj pa bi rada dala novo sliko za avatar,  pa mi vedno napiše, da je prevelika. Kako jo pomanjšate, da ustreza meram? user posted image  Včasih to ni bil problem, ali pa sem preveč blontna? user posted image  user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: avatar
10.3.2006 13:24:30   
Nixxon
Najprej poskrbi da je pravih velikosti, saj tam piše koliko mora bit. Potem je pa tu še velikost slikce. Shrani jo kot GIF, izklopi Transparency ter poglej če bo šlo na forum. Drugače sledi nastavitve barv,...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2006 13:30:28   
anitaz
lelaval-a lahko še meni poveš,kako zmanjša slikce za v album user posted image  

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2006 13:31:10   
anitaz
Nixxon-a ti si prov vrhnčan?user posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2006 13:50:13   
Nixxon
 Ja. No, starovrhničan 26 let, sedaj na klancu proti Logatcu par mesecev, vmes sem se za pol leta ustavil v Mengšu ter za par mesecev v LJ.

< Sporočilo je popravil Nixxon -- 10.3.2006 13:53:08 >

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2006 13:54:39   
anitaz
Si se pa potrudil z razlago user posted image  user posted image  

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.3.2006 13:56:06   
lelaval
Anitaz - pri albumu imaš navodila za izdelavo fotk, pa si naložiš - vse ti piše, kako delaš. Preden pa daš sliko v album, kliklni z levo tipko na miški in uporabi Resize pictures - dobiš pravo velikost. To je to - simpl kot pasulj. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.3.2006 14:05:31   
lelaval
Hja, ratalo mi je že,  a zdaj sem pa brez slike. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.3.2006 14:25:49   
anitaz
Ja,sej jest imam vse slike naštimane na Small...pa so še vedno prevelike?user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.3.2006 7:50:51   
lelaval
Poskusi še enkrat zmanjšat - tako piše meni vedno za avatar.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.4.2006 22:05:58   
copka77
jaz jo pa zmanjšm na samo 11 kB, pa se š vedno ne da nastavit, kao da je prevelika!???user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.4.2006 22:18:15   
copka77
gre, gre, gre, mora gret!!!user posted image

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.4.2006 13:05:50   
Nixxon
Jest sem nad avatarjem na RR obupal. Slika je prave velikosti, tudi po kb, pa še vedno noče prikazat.user posted image

(odgovor članu copka77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.4.2006 14:48:02   
G in T
Sama sem jo pomanjšala kar v slikarju, pa mi jo je potem sprejelo.Probaj še na ta način.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.4.2006 10:22:17   
Nixxon
Sem delal v Photoshopu, tako da bi moralo iti. Morda bom probal.user posted image

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.4.2006 10:28:12   
KODA
Jaz vse delam v Microsoft Office Picture Manager.
Do zdaj mi je vse takoj ratalo.Ravno nekaj dni nazaj,sem spremenila avatar.

< Sporočilo je popravil KODA -- 4.4.2006 10:32:41 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 16
4.4.2006 20:19:12   
Tricia
Jaz pa uporabljam ACDSee 6.0 in mi je do sedaj tudi uspelo namestiti vsakršen avatar....razen enkrat, a sem pol ugotovila, da mi verjetno ni uspelo, ker je isti avatar že bil zaseden od ene druge uporabnice ...nisem sigurna, a druge razlage ne vidim user posted image

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.