TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Vsak človek ima svojo auro. Tudi otrok. To je le del našega energetskega polja, ki ni čist do konca materializiran, pa se ga tako vidi okrog telesa. Vsak človek ima tudi svoje energetsko polje in centre le teh - čakre. Tudi te ima vsak svoje. Je pa resnično vsak otrok energetsko povezan z materjo, vendar ne v smislu delitve aure (dojenčki imajo popolnoma čisto auro, odrasel pa čist nobeden), ampak s tem, da ima še vedno razvite sposobnosti čutenja človeka v nulo, ne da bi z njim govoril, se pravi sposobnost izmenjave energij. In preko tega je otrok izredno povezan z mamo, saj jo čuti oz. lahko z njo na nek način komunicira tudi tako, kot kasneje več ne zna. Včasih se mi zdi zelo opazno ravno obratno - vpliv otrokovih energij, ki so tako zelo čiste in ljubeznive na matere. Meni se zdi, da ogromno mamic postane kar naenkrat s prihodom otroka tako zelo nežnih, nekatre od njih celo precej drugačne, kot so morda bile prej. Tako vsaj jaz te reči v zvezi z auro dojemam. Ob branju tega sem se spomnila, da je mene moja hčerka, takrat stara komaj nekaj čez 2 leti skoraj vsakodnevno spraševala: "mami, zakaj si tko žalostna?"...meni pa nič jasno, zakaj me to sprašuje, saj sem bila dejansko v tistem obdobju pravzaprav v svojem najboljšem obdobju (sicer pod vplivom antidepresivov), dobre volje in polna energije, pa končno v poklicu,ki sem ga vedno želela opravljat,...V tistem času sem bolj iz firbca kot ne, obiskala bioenergetika...ne da bi se prej z njim karkoli pogovarjala o svojem življenju, me je po terapiji vprašal kako je z mojim notranjim počutjem. Nisem vedela kaj s tem misli in kaj me sprašuje, ampak nadaljeval je: "čutim veliko žalost, globoko zakoreninjeno žalost.." ..zdaj, da bi na dolgo in na široko pisala o moji izkušnji in teoriji energij in avre, ne bi, niti se ne spoznam, vem pa samo to, da nekaj res mora biti na tej povezanosti otrokovih in materinih energij.