Gina
|
Bom razmislila, Mič. Ne, Ankica, tak matematični genij pa nisem. Horoskop ima ogrooooomno informacij, ki jih jaz ne znam povezati v uro. Je pa tako, da ni npr. čudno, da ti je nekdo rekel, da si tehtnica, ker vaga je zračno znamenje, ti si pa tudi. Od zelo daleč ti dve znamenji podobno učinkujeta. Oboji načeloma zelo puščajo svobodo ljudem, so odprti za nove ideje, zaupajo partnerju, se ne pustijo izkoriščat, svoje speljejo počasi in natančno ali popustijo, če jim ni vredno vztrajat, oboji so ravno prav družabni...skratka, ne bi bilo težko zamenjat. Sicer bi pa jaz prec tebe pod dvojčka opisala. Ker nisi tolk "nasilna" kot tehtnice mislim v smislu, da ne teraš čez trupla, pa potrpežljiva in prijazna si kot vsi dvojčki zelo zelo, dokler te kdo ravno direkt ne napade, pa zelo odprta za nove ideje, intelektualne reči so ti zelo zanimive, tipičen dvojček...eh ne bom naprej, vseeno je. Je pa tako, da ni samo sonce pomemben "planet", če lahko posplošim še zvezdo in satelit zraven. Imaš jih 10 v trenutku tvojega rojstva, sonce je samo en faktor od desetih, pa še za tega ne veš, kje stoji...Niti menda ni važno, ker če tako pogledamo, kakšen smisel ima vse vedeti, če itak veš, kakšen si in kaj te v življenju muči, tako da.....če me vprašate obratno, ali so horoskopi smiselni, da jih vemo? Ne, niso. Itak boš moral sam čez svoje laf, pa če veš, kakšen si, ali pa sproti ugotavljaš, vseeno je, itak te nič ne izuči, samo dogodki in lastno življenje.
|