|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   astrologija
5.11.2006 15:25:54   
Anonimen
user posted image  Zelo me zanima astrologija in rada bi vas vprašala ali daste kaj na to?Ne verjamem v horoskope po časopisih ampak v tisto astrologijo kjer je pomembna ura rojstva.Ker me to toliko zanima večkrat vprašam ljudi kdaj so rojeni in velikokrat ugotovim,da se jim karakterji ujemajo s karakteristiko znamenja v katerem so rojeni.
Kaj vi mislite?Ali kaj drži?
                                         Vodnarka
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: astrologija
5.11.2006 15:30:37   
Anonimen
Ma včasih se mi zdi, da karkoli preberem v horoskopu, da resnično drži...v bistvu se pa sploh ne oziram na to, ker si sama narediš dan, kot si ga želiš, brez da bi vplival horoskop na to, če ga seveda že zjutraj preberešuser posted image

...lp...še ena vodnarkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2006 15:52:25   
Anonimen
Ne verjamem. Po horoskopu sem dvojček, ampak je moj karakter čisto nasprotje temu znaku. En kolega, ki veliko da na horoskope, pa ni vedel, kdaj imam rojstni dan, je rekel, da sem tehtnica.

Mislim, da je vsak svoje sreče kovač. Jaz sem tista, ki določam svojo usodo s svojim načinom življenja, postavljanjem ciljev in vztrajnostjo pri zasledovanju teh ciljev. Mene kot osebnost določajo geni, okolje v katerem sem rasla in izkušnje oz. nauku, ki sem jih pripravljena sprejeti iz teh izkušenj. Ne pa zvezde, ure,...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2006 16:02:57   
Gina
Ja, seveda verjamem. Prinesi mi datum in uro rojstva za nekoga ****, in ti ga opišem v nulo. Preizkušeno velikokrat. Jaz mislim, da so ti geni namenjeni (ker pač na ta sistem deluje naš svet, a ne, da dobiš pol od mame, pol od očeta) in namenjeno je, da se rodiš točno ob določenem trenutku. Ta trenutek sovpada s tvojimi geni. Ne more biti drugače, svet je popolnoma sprogramiran iz tega vidika. Če pogledaš horoskope mame, očeta in otrkoa, boš vedno našel znotraj sovpadanje horoskopov na točno določenih področjih, ki jih ne najdeš pri slučajnih znancih.
Če npr. ankici piše, da je zanjo najboljše, da ne verjame v to, je daleč najboljše, da tako funkcionira, ker je to dobro za njen razvoj, in obratno. To je enako, kot z vero ali ateizmom. Za vsakega je nekaj drugega ok. Aja, v horoskopu ne piše neka tvoja začrtana usoda, ker usode v tem smislu ni. Tam so samo tvoje značajske lastnosti, tvoja karmična področja (energetska bi se lahko tudi reklo), kaj boš "reševal" v življenju, pa seveda zelo okvirne možnosti razoja. NI pa to nek vodič skozi čas, nikakor ne. Sam odločaš, v katero smer boš nekaj obrnil ali pa ne. Vendar boš ostal s tistim problemom, dokler ga ne rešiš - itak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2006 16:07:02   
Anonimen
Vrjamem?Da in Ne.Zadnje čase prebiram horoskop na Planetu in na koncu dneva običajno zgrožena ugotovim,da ima še kako prav.Me zares presenečajo.Drugje pa vrjamem bolj tako tako-ko mam kak nesiguren in tvegan dan,preberem vse in si tudi vse vzamem na znanje.

Glede znamenja pa je takole-zelo veliko značilnosti mojega znamenja imam,nekaj tudi ne.Ampak neka resnica že mora biti v tem.Res-In vrjamem vanjo.Čeprav me ne usmerja skozi življenje.Še ne.:)

Sem pa ponosna levinja!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2006 16:07:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Ja, seveda verjamem. Prinesi mi datum in uro rojstva za nekoga ****, in ti ga opišem v nulo.

A mi boš naredila? user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2006 16:14:47   
Anonimen
Prinesi mi datum in uro rojstva za nekoga ****, in ti ga opišem v nulo.

Potem je možno tudi obratno? Poznaš nekoga do obisti in poznaš njegov rojstni datum, potem lahko ugotoviš tudi uro rojstva? Kot pri matematiki, če poznaš x in y, lahko izračunaš tudi z. In obrtatno. Je to možno?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2006 16:34:59   
Gina
Bom razmislila, Mič. user posted image

Ne, Ankica, tak matematični genij pa nisem. Horoskop ima ogrooooomno informacij, ki jih jaz ne znam povezati v uro.

Je pa tako, da ni npr. čudno, da ti je nekdo rekel, da si tehtnica, ker vaga je zračno znamenje, ti si pa tudi. Od zelo daleč ti dve znamenji podobno učinkujeta. Oboji načeloma zelo puščajo svobodo ljudem, so odprti za nove ideje, zaupajo partnerju, se ne pustijo izkoriščat, svoje speljejo počasi in natančno ali popustijo, če jim ni vredno vztrajat, oboji so ravno prav družabni...skratka, ne bi bilo težko zamenjat. Sicer bi pa jaz prec tebe pod dvojčka opisala. Ker nisi tolk "nasilna" kot tehtnice mislim v smislu, da ne teraš čez trupla, pa potrpežljiva in prijazna si kot vsi dvojčki zelo zelo, dokler te kdo ravno direkt ne napade, pa zelo odprta za nove ideje, intelektualne reči so ti zelo zanimive, tipičen dvojček...eh ne bom naprej, vseeno je.

Je pa tako, da ni samo sonce pomemben "planet", če lahko posplošim še zvezdo in satelit zraven. Imaš jih 10 v trenutku tvojega rojstva, sonce je samo en faktor od desetih, pa še za tega ne veš, kje stoji...Niti menda ni važno, ker če tako pogledamo, kakšen smisel ima vse vedeti, če itak veš, kakšen si in kaj te v življenju muči, tako da.....če me vprašate obratno, ali so horoskopi smiselni, da jih vemo? Ne, niso. Itak boš moral sam čez svoje laf, pa če veš, kakšen si, ali pa sproti ugotavljaš, vseeno je, itak te nič ne izuči, samo dogodki in lastno življenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2006 16:51:06   
Anonimen
Bom razmislila, Mič. user posted image

Sicer bi pa jaz prec tebe pod dvojčka opisala.

Daj še mene nekam "prec" vpiš. Da vidim, kolk sem jst jst v svojem pisanju.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2006 17:09:57   
Gina
Še dobro, da si za štose. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2006 17:15:07   
Anonimen
Še dobro, da si za štose. 

Če vzameš v obzir še to, da imam pri večini stvari v življenju nesramno srečo, izbira najbrž ne bo težka.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2006 17:41:56   
Anonimen
Dvojčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Emkrat sem dobila eno sanjsko knjigo v roke, takšno debelo z oranžno rjavimi platnicami. Zraven pa še opisujejo ful podrobno horoskopske znake za moškega in žensko posebaj. Knjiga je nenormalno dobra, moram jo poiskat, ker sem takšne stvari prebrala da so se mi kocine pokonci postavleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2006 18:13:34   
Anonimen
user posted image  nivess,ta knjiga je stoletni koledar izdala jo je Prešernova družba,vendar jo boš težko dobila,jaz sem jo že iskala pa jo nisem našla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2006 18:25:22   
žužu
gina, jaz bi rada izpis za naše. če hočeš.
ali pa če kdo pozna koga, ki bi mi to naredil.
verjamem.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2006 22:25:44   
lelaval
Ja, seveda verjamem. Prinesi mi datum in uro rojstva za nekoga ****, in ti ga opišem v nulo.

Jaz bi ga tudi imela. Bom vidla, kaj vse "trofiš" . user posted image

Horoskope prebiram (pa ne zato, da bi se jih striktno držala, pač pa bolj za šalo), pa moram priznat, da je marsikaj res.
Lep pozdrav od še ene vodnarke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2006 10:05:53   
Anonimen
Uf, Gina, bom še v horoskope začela verjeti user posted image user posted image user posted image . Dober opis, se bi kar strinjala. Mič, tako dober opis pa zato, ker se z Gino poznava, ne zaradi mojega pisanja po forumu user posted image .

Sicer pa, tako kot si rekla, s horoskopi je tako kot z vero. Vsak zase najbolje čuti, kaj je zanj prav, ali verjame ali ne.
Problem nastane, ko ali vera ali horoskopi v takšni meri prevladajo v njegovem življenju, da ne vidi izven tega. Fanatizem, skratka.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
8.11.2006 16:45:50   
Klarita
Jaz sem začela verjet, ko mi je teta (astrologinja) pred leti napovedala, kar sem jaz trdila, da je nemogoče in se je vse uresničilo. Dokazala mi je tudi tako, da sem ji dala podatke od ljudi, ki jih ni poznala pa je vse prav povedala. Vsak ima verjetno kakšno svojo izkušnjo in odvisno, kdo vam dela astrološke karte. V glavnem moja teta je zakon!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......