Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aquadraw (podlaga za risanje z vodo) 2.11.2010 20:14:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Če rabiš samo podlago ti jaz našo šenkam, ker smo svinčnik zgubili ... pa tudi takrat, ko smo ga še imeli, ni bilo pretirano veliko zanimanja za to, razen da je iz svinčnika scuzala vso vodo
|
|
|
|
RE: aquadraw (podlaga za risanje z vodo) 3.11.2010 7:03:35
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Če rabiš samo podlago ti jaz našo šenkam, ker smo svinčnik zgubili ... pa tudi takrat, ko smo ga še imeli, ni bilo pretirano veliko zanimanja za to, razen da je iz svinčnika scuzala vso vodo Pri nas uporabljamo kar čopiče, ki jih otroci pomakajo v vodo. Glede na to, da je zraven priložen le en svinčnik. lp
|
|
|
|
RE: aquadraw (podlaga za risanje z vodo) 3.11.2010 7:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No saj tut ko smo imeli pisalo je zadeva ni zanimala ... tako da če kdo želi, mu podarim to odlogo.
|
|
|
|
RE: aquadraw (podlaga za risanje z vodo) 3.11.2010 10:19:13
|
|
|
|
smeja2
|
se dobi za kupit samo svinčnik....mi smo enga zgubili, tko da sem mogla novga kupt (mislm da v toysu)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Še poznate stare igre? Se jih še igrate?Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Zadnje s foruma
Cel danbusklcaKako razumete stavek: Danes sem cel dan gledala TV.od 0h do 24h (
2%)
od 8h do 22h (
11%)
TV sem gledala precej več časa kot običajno (
73%)
TV sem gledala nekoliko dlje kot ponavadi (
11%)
drugo - napiši kaj (
2%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!