Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 4.8.2007 19:15:17
|
|
|
|
kaya2007
|
Aja, pa še to bi vprašala...koliko naj bi sploh pojedli dojenčki pri 3 mesecih? Naša že kar nekaj časa je 6x na dan po 90ml, redko spije 120. kdaj se količina obroka poveča in kdaj začnejo jesti manjkrat na dan? Ponoči ne jemo...
|
|
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 4.8.2007 21:09:14
|
|
|
|
arielca
|
Jaz sem uporabljala Comformil v kombinaciji z Aptamilom 1, pri cca 4 mesecih pa smo prešli samo na Aptamil 2. Comformil nam je prve mesece koristil zaradi težav z zaprtostjo (po tej kombinaciji se je prebava normaliziala), kasneje pa nism meli nobenih težav s prebavo, zato smo prešli na Aptamil 2.
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 4.8.2007 23:06:25
|
|
|
|
Bety100
|
Mi pri dveh mesecih jemo 6 x na dan in to po najmanj 150 ml, velikokrat pa tudi po 180 ml... Naša pupa je zgleda pravi požeruh....
|
|
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 5.8.2007 9:30:58
|
|
|
|
poliloni
|
Mi sicer nismo uporabljali tega mleka, vendar pa ti lahko delno odgovorim na drugi del vprašanja. Naš otrok je v primerjavi z drugimi pil gledano po mililitrih malo, a ker je normalno napredoval se nisem sekirala - sem mu v začetku dajala več, pa je full polival.Tako da primerjati otroke pri tem je težko. Jedel pa je na tri ali več ur, nikoli pa na manj. Mislim pa, da je bilo tudi okoli 90 ml oz. še manj!
|
|
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 6.8.2007 11:41:14
|
|
|
|
NRMM
|
Jaz sem pri prvi uporabljala samo to mlečno formulo zaradi zaprtosti in je bilo super,po 4 mesecih sem prešaltala na 2,pri 8 mesecih pa na alpsko mleko. Pri drugi pa jo je comfort še bolj zaprl,kot je bila,tako da smo samo preizkusili pa se ni obneslo. No mi imamo še večjega malega požeruheca. Stara je 6 tednov in ima dnevno 6 obrokov,količinsko pa se gibljejo med 180-150ml .
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 6.8.2007 13:09:53
|
|
|
|
suzolinka
|
Mi smo s 4. mesecem štartali z Aptamil Comfort 2 in ga pije še danes (8mesecev). Zamenjala sem ga postopoma, pol1ke, pol 2ojke. Lahko ga mešaš z navadnim Aptamilom. Naš je tudi vedno manj pojedel kot je bilo napisano, tako da se ne sekiraj zaradi tega, razen če ne pridobiva na teži. Moraš pa vedeti, da 2ojke spijejo na začetku manj, ker je bolj nasitna, potem pa povečujejo dozo. Seveda ji lahko daješ že pripravljene formule. Tudi mi jih. Boš videla kako ji pašejo, če jo zapirajo, ...
|
|
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 6.8.2007 14:05:09
|
|
|
|
kaya2007
|
Suzolinka, a potem se da npr. 2 žlički enke in 2 žlički dvojke? Kaj pa če ostanem na comfortu, ji lahko dam občasno tudi že pripravljeno dvojko?
|
|
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 6.8.2007 14:06:40
|
|
|
|
kaya2007
|
aja pozabila sem povedat-nemška varjanta ima comfort brez številk-zato tudi sprašujem...če bi šla na dvojko, bi šla na navadno ali pa bi ostala na comfortu.
|
|
|
|
RE: aptamil comfort izkušnje 6.8.2007 16:32:46
|
|
|
|
suzolinka
|
Sem ravno danes gledala v Mullerju Aptamil Comfort in nisem štekala imajo samo enega - začetnega. Jaz kupujem v DM-u. Pa sem najprej dala 1:3, potem 2:2 in 1:3, potem pa samo 2ojko. Ene grejo pa takoj iz 1ke na 2ojko. Lahko greš na navadno, ampak našega je fuuuuul zaprla, ni po tri dni kakal. Probaj. Mi smo šli iz navadnega na comfort pa sem mu ga isto mešala, ampak to zato, ker mu comfort ni bil všeč in sem ga mogla na finto vržt
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?