|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   april
12.10.2004 17:43:17   
sassa
Hojla!

Pričakujem svojega prvega otročka :)in bi rada spoznala še kakšno mamico, ki bo marca, aprila ali maja rodila. Tako, da se malo združimo, počvekamo in morda še kdaj dobimo na kakšnem kakavu ali soku (kave :kava: baje ne smemo)?

Tretji mesec nosečnosti je za mano in lahko rečem, da razen popoldanskih včasih manjših včasih večjih utrujenosti, nosečnost preživljam fletno.

Dečve, upam, da se dobimo in da bomo par naslednjih mesecev uspešno čvekale skupaj?

Čau bau
Saša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   april
12.10.2004 18:54:28   
sminc
Saj nisi edina, veliko nas je. Jaz bom tudi prvič mami nekje konec aprila, sem pa iz stajerskega konca.
Kavice ne smemo ne sokec pa prav paše. Od kod pa si?

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   april
12.10.2004 20:13:33   
beba76
Ene prvič, jaz pa že kar tretjič; tokrat tudi aprila, kot ve.:bravo::bravo::bravo:
Nedolgo nazaj je bilo govora o aprilčicah (malo pobrskaj nazaj) in nas je kar veliko.

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   april
13.10.2004 7:52:23   
Taia
Oj!
Tudi jaz bom prvič mamica:bravo::bravo:, rok pa imam za enkrat 5.4.2005. Nosečnost zaeenkrat bp, razen popoldanske utrujenosti:muca: in problemov v službi::(
Sem iz KR. Pa ti?

Vsem en lep pozdravcek!:rozica::rozica:

Taia

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   april
13.10.2004 8:48:23   
dežek
Čestitke!!!

To je moja druga nosečnost in veliki dan naj bi bil 20.4.2005. Sem iz dolenjske.

Eno vprašanje - a ve že kaj čutite male :duda:? Pri meni je ful aktiven tako, da je tudi mož že začutil telovadbo malega :duda:.

Želim vam vsem en lepi dan!!!!

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   april
13.10.2004 9:33:33   
Lidija
Tudi jaz pričakujem aprila in sicer v začetku druge polovice. To bo pa naš že drugi aprilček. Sem pa iz okolice Ljubljane-proti Brezovici.

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   april
13.10.2004 11:44:21   
Abby
Jaz pričakujem 13. marca, doma pa že imam eno malo aprilčico. Sem pa s Koroške.

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   april
13.10.2004 14:12:55   
Ninica
Pozdravljene!

JAz pričakujem svojega prvega otroka 28. marca. Sem pa včeraj prvič začutila gibe svojega otroka.9nebesa

LP, Ninica (17t)

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   april
14.10.2004 13:15:02   
patty
Alo!

Jaz imam finiš konec aprila, sem pa iz Ljubljane.
Kakšen sok bi se pa prav prilegel.
A katera mogoče hodi na telovadbo (v LJ):kuza:? Jaz se počasi odpravljam, le da še ne vem, kam naj se vpišem.:zmeden:
Bi blo fajn, če bi nas blo več.:kuza::kuza::kuza:

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   april
14.10.2004 19:01:22   
sassa
Servus!

Jest sem originalno gorenjka :morje:, živim pa v Ljubljani. Tudi mene zanima kaka primerna telovadba. Nekaj sem našla v Rožni dolini:sloncek:, pa še nisem poklicala. Tudi plavat se odpravljam, pa sem popoldan po službi zmeraj utrujena in kar obležim doma. Edinole dvakrat na teden grem na tai chi. Tudi fino, le vsega ne morem več delat.

A je katera kdaj za kakšno srečanje ob soku ali čajčku :kava:?

Ostanite čim bolj pri močeh
Saša ;)

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   april
15.10.2004 22:41:50   
patty
Alo!

No, jaz sem pa pred časom na tem forumu zasledila nekaj o telovadbi v Štorklji - http://typo3.tipka.com/usr/01/index.php?id=storklja - pa sem sklenila it v bližnji prihodnosti malo pogledat. Če ima katera izkušnje s tovrstnim sproščanjem in telovadbo na žogi v Štorklji, bom vesela mnenja.
Tudi za Rožno sem slišala, toda žal nič natančnega.

Za :kava: bi si pa z veseljem vzela čas.

Pozdravček,
Patty:sloncek:

(odgovor članu sassa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?