|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aprilčice in ostale
8.3.2005 12:21:35   
sminc
Kako se kaj počutite? Vam kaj otrdeva trebuh? Men parkrat na dan ponagaja. G mi je svetoval Mg sumece tablete in upam da bo kaj pomagalo. Drugac pa, mate že vse pripravljeno? Jaz sem ta vikend prala, pa zlagala in likala... Ugotovila sem da se cotke istih številk a drugih proizvajalcev full razlikujejo. Sploh ce primerjam H@M in npr.naso Jutranjko. Iz H@M so full manjše. Jaz sem nekaj stvari dobila, Neki pa sem kupila v H@M. Same take cute cotke za polet, zdaj pa me je strah da jih bom lahko kar vrgla. Ma katera izkušnje z H@M? Pomagajte:zmeden2:

Lp od :nosecka:Jasmine in:duda: Jakoba Eneja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   aprilčice in ostale
8.3.2005 12:38:34   
SU
:)-:)-:)- ...sva obe naenkrat začele temo "aprilčice" :)-... Meni trebušček še ne otrdeva, me pa vsake toliko zelo "dol tišči" in mi je G tudi svetovala Mg tablete. Tako, da vsake toliko popijem en kozarec z raztopljenim Mg pa je! Glede H&M ti, žal, ne morem pomagati. Ful cotk sva dobila, ampak imam enake izkušnje kot ti, saj se velikosti zelo, zelo razlikujejo!! Pač dam manjše skupaj in večje skupaj! Itak potem vidiš kaj je prav mali štručki in kaj ji je preveliko/premajhno!
Ja, glede likanja sem pa že v "moji temi" napisala-mi bojo kmalu noge odpadle! :)- Sem že v porodniški (oz. en teden dopusta, potem pa porodniška) in vsak dan malo likam... Počasi bom, hvala bogu!!!, konec s tem! Zaenkrat seveda - dokler mali škrat ne pokuka na svet!
Lepo nosečnost še do konca!! LP, Saša (35,2/7)

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   aprilčice in ostale
8.3.2005 13:46:17   
Anonimen
Jaz sem slisala , da h&m stevilke najbolj pasejo oz. ustrezajo dolocenim mescom!:sloncek:

(odgovor članu sminc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   aprilčice in ostale
8.3.2005 14:23:16   
m_m

Sminc kdaj si dodala Enej? A veš da bi mela podobno ime če bi bla fantka... Nama je blo všeč Anej. Kar nič drugega ni pasalo k priimku. No in pol ko je blo Anej to in Anej ono, je na seznam imen za punčke (po zadnjih podatkih nej bi to bla) pršla, ostala in zmagala kar Aneja.

Maja

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   aprilčice in ostale
8.3.2005 20:39:07   
sminc
Oj. Sem mogla tud tuki mal pojamrat, a me nobena ne potolaži.:(( Enej mam zraven pa že od začetka. Vsec so mi grska imena. Bomo vidli kako bo na koncu izpadlo ker bi rada da ma tud moj priimek . Dva imena in dva priimka pa ne bo slo.

Jasmina

(odgovor članu sminc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?