Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
apartmaji na sardiniji ali korziki 6.3.2009 22:13:44
podgorka
V sredini junija se odpravljamo z 1-letnim otrokom na dopust . Sama sva že kampirala na Korziki in Sardiniji in na obeh otokih nama je bilo krasno. Sedaj ponovno razmišljava, da bi z najinim fantkom obiskala enega izmed otokov, vendar bi tokrat šla v apartma. Zanima me, ali mogoče kdo pozna kakšne dobre aparmaje na omenjenih otokih (bolj se nama zdi primeren vzhodni in jugovzhodni del od obeh otokov, ker manj piha).
RE: apartmaji na sardiniji ali korziki 7.3.2009 17:00:15
podgorka
ja, saj to sva se spomnila, da so bile ene luštne hiške, samo kaj, ko sva križarila po celi Sardiniji in si nisva niti pod razno zapomnila imenov kampov . Zato sem mislila, če je slučajno kdona tem forumu šel podobno varianto in ima kakšno dobro ponudbo za naju. Kaj pa mislite: ali je za 1-letnega otročička predolga vožnja do Livorna (cca. 5-7 ur)? Hrvaška nama ne diši, Grčija mogoče kdaj drugič, potem pride pa v poštev samo še Italija, ali imate mogoče druge predloge?
RE: apartmaji na sardiniji ali korziki 9.3.2009 8:03:28
viv_
Mi smo šli na Sardinijo, ko je imela ta mala 10 mesecev, pa ni bilo težav. Selili smo se 4x. Sicer smo bili v šotoru, ampak so imeli v vseh kampih tudi hišice.