Blacky30
|
Romana26, a veš, da sem temu bizgecu pisala že n-tič in me sploh ne šmirgla. Bi se najraje kar razjokala. Najprej reče, naj javim termin, da je vse fraj, potem javim in mi nič ne odpiše, pišem ponovno in mi reče, da je vse ok, da mi je že poslal podatke, kam naj nakažem denar. Kam in komu??!?!? Meni ne. Znova pišem, vprašam, kam mi je poslal, če druga kot moj mail nima, odgovora ne dobim. Ta agonija traja že dobra dva tedna. Moja kolegica, ki sem ji jaz priporočala ta apartma, pa mu vmes, ko mu jaz pišem za odgovor, napiše termin, njej pa že naslednji dan potrdi in pošlje podatke za nakazilo, meni pa niti odgovora. Sem se tak razkurila, da sem mu včeraj poslala še zadnji mail, naj se izjasni, sicer pa sem spet na začetku. Zdaj pa bo kolegica šla na dopust, ki sem ga jaz prva izbrala in ga njej priporočala, mi pa bomo ostali doma. Pa še hoteli smo iti za nekaj dni skupaj z njimi. Žalostno, ne? Bom videla, če mi bo v ponedeljek kaj odpisal. Ker bi pa rada šla tja zaradi tega, ker je plaža blizu, samo se bom kar bala, tudi če mi potrdi, da bom prišla dol, pa ne bo rezervacije, tak kot je neresen.
|