Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 18:08:23
|
|
|
|
Eillish
|
Mi smo bili pred tremi leti. Kaj te zanima?
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 18:25:43
|
|
|
|
netki
|
ja v bistvu vse koliko je oddaljena plaža, kakšna je plaža? je kaj sence okoli apartmaja? kakšni so? zanima me ta v pritličju A1 oz. za 2+2 osebe...ali ima posebej vhod? polna sem vprašanj
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 18:56:55
|
|
|
|
Eillish
|
Vhod je eden, vidiš ga na sliki apartmajske hiše, je tudi klančina. Potem je odprt hodnik v vsakem nadstropju in s hodnika so vrata v posamezen apartma. Mi smo bili v A4, se mi zdi. Opremljeni so lepo, imajo klimo, ki je pri nas goela tudi ponoči, ker je bilo precej vroče. Okoli hiše ni sence, sploh. Je pa za hišo zelenica s peskovnikom in nekaj igrali za otročiče. Lastniki so bili prijazni, v bistvu pa nismo preveč kontrktirali. Trgovina je blizu, pet minut peš, a po asfaltu brez sence. Do plaže je peš kar kakšnih 15,20 minut. Na plaži je veliko sence, a v tistem delu je slab dostop v morje, prek velikih kamnov, naprej, globje v vodi pa je bela mivka, a tam otroci ne stojijo. Na levi strani plaže ni sence, je pa dostop v vodo lepši. Mi smo se vozili na plažo ven iz Povljane, čez ene njive. V bistvu je cela Povljana eno ogromno apartmajsko naselje. meni je bilo zmerno všeč-ne slabo, čudovito pa tudi ne. Aprtmaji pa so v redu. Še kaj?
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 19:10:15
|
|
|
|
netki
|
ah sem mislila da je plaža bližje.....mi namreč to iščemo, pa nekje sem zasledila da je do plaže 100m no ja vse super fajn, le to me moti....tako da moramo to pač črtati iz seznama pa hvala za informacije
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 19:29:58
|
|
|
|
marta82
|
Netki če boš kaj takega našla prosim sporoči še meni.
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 19:34:16
|
|
|
|
Eillish
|
Ja, do morja je mogoče res samo 100m, do plaže pač ne.
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 8.2.2010 20:03:25
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Netki če boš kaj takega našla prosim sporoči še meni. ah ja vse sem že pregledala, pa še nič našla
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 9.2.2010 20:43:12
|
|
|
|
nati3
|
Tu je link od apartmajev v Povljani, ki so od plaže (zadnja slika) oddaljeni nekje 150 m. Na tem delu, ki je bližje hiši ni sence. Na plažo prideš v par minutah. Druga plaža pa je res oddaljena 30 m, vendar je malo težji dostop v vodo- potrebujete čevlje za v vodo. Mi smo bili v app 4+2. Oprema je res takšna kot je na slikah. Lastnika sta prijazna. http://www.otok-pag.net/povljana/toni/index.htm
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 9.2.2010 21:11:39
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati3 Tu je link od apartmajev v Povljani, ki so od plaže (zadnja slika) oddaljeni nekje 150 m. Na tem delu, ki je bližje hiši ni sence. Na plažo prideš v par minutah. Druga plaža pa je res oddaljena 30 m, vendar je malo težji dostop v vodo- potrebujete čevlje za v vodo. Mi smo bili v app 4+2. Oprema je res takšna kot je na slikah. Lastnika sta prijazna. http://www.otok-pag.net/povljana/toni/index.htm in koliko je cena? sicer mene bolj zanima 2+2
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 10.2.2010 9:05:55
|
|
|
|
nati3
|
Mi smo bili v Povljani pred tremi leti. Mislim, da smo za app 4+2 v juliju plačali okrog 80 €. Za ceno pokliči gospo na tel. št., ki je objavljena v oglasu. Slike, ki so v oglasu so slike večjega app.
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 10.2.2010 19:14:33
|
|
|
|
karamela
|
Bili smo že večkrat v Povljani Ta apartma absolutno ni ob morju je bolj v notranjosti. Imaš sicer ob glavni plaži parkirišče sicer je privat od lastnikalokala zraven plaže , vendar lastnik zaenkrat dopušča parkiranje (če se boste vozili z avtom), vendar je zelo kmalu polno. Peš do plaže pa je sigurno vsaj 15 minut se mi zdi meni osebno skoraj malo preveč za peš hodit še posebej če imaš male otroke in več rekvizitov. Kot je že ena rrjevka napisala imaš ob plaži borov gozdiček(senčko). Dostop v morje tu ni idealen za otroke. 40-50 m naprej imaš idealen dostop v morje. Notri mivka in nizka voda. Naš sine se je lani naučil sam plavat ravno tu. Imaš zraven te plaže tudi trgovinico miniaturno vendar verjemi notri je vse od drobtin do vložkov... vse. Zvečer imaš lepo sprehajalno stezo okoli oz. ob morju in lahko se sprehodiš do mesta tu je večja trgovina, par stojnic, frizer,ribarnica, lekarna. Je pa tu bolj mirno in sicer zvečer so v lokalu ob plaži in v centru sicer velikokrat kaj dogaja, od kakšnih skupin, do karaok in knjižnega sejma... Cene apartmajev takorekoč v 1 vrsti ob morju in plaži so bile lani 80 Eur na dan. Mi se poleti odpravimo tudi pribčižno 2x v mesto Pag, 1x v Zadar, 1x v Biograd na Moru ali pa v Novaljo. Meni osebno je tu zelo všeč. Če te še kaj zanima samo vprašaj? Edino kar me moti pri skoraj vseh apartmajih, ki se oddajajo pa ne samo tu amapak v večini na Hrvaškem so mi tako miniaturne kuhinje, da je groza. Podala sem svoje mnenje, lp
|
|
|
|
RE: apartma Aurora Povljana 10.2.2010 19:35:10
|
|
|
|
netki
|
karamela......najlepša hvala za mnenje in informacije meni je povljana tako po besedah sodeč super, pa kdaj pa kdaj se kam pelješ in je....samo apartmaja pa ne najdem, ker bi ga pa rada res ob morju, zaradi otrok zanima me še če je kakšno igrišče za otroke, je zanje kaj zanimivega.....kaj podobnega lunaparku?
< Sporočilo je popravil netki -- 10.2.2010 19:37:14 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?