|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   apartma
8.1.2009 7:07:21   
Anonimen
mene pa zanima, a mogoče kdo ve če obstaja na slovenski obali kakšen dober apartma za 2+2oseb, pa da je obala primerna za 3 letnika in da se da z vozičkom pridit normalno do obale ker bomo imeli ravno dojenčka od 2-3 mesece starga?user posted image za simonov zaliv vem da je vredu, sam a majo kakšne apartmaje tam ublaženi al so sam tam v griču?
ker kjerkoli sem do zdaj iskala nisem nikjer nič našla?

l.p
hvala v naprej
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: apartma
8.1.2009 12:13:28   
Lalica1
Kaj pa Ankaran? Mi bomo tudi imeli 2-3 mesece starega dojenčka in smo se že odločili za Ankaran. Vendar ne za apartma (imajo prav lepe hišice in si čisto zraven) ampak bomo šli v kamp. Mogoče v prikolico ali pa tiste na novo postavljene hiše, ki so v kampu in se mi zdijo kar prijetne. Pa še zelo blizu obale bomo, da bova z bebo lahko skočili dol, pa hitro spet gor,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: apartma
8.1.2009 12:37:53   
Anonimen
ma ne vem letos ne bi šla v kamp, čeprav z možem najraje kampirava, letos sem pa rekla da bom šla mal v apartma al pa v hiške če si lahko sam kuhaš, ker tisto z penzioni in polpenzijoni mi ni prav nič všeč!

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?