|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   anticelulitna krema
26.2.2009 20:45:17   
Anonimen
drage mamice in user posted image

Mene pa zanima kako je s kremami proti celulitu in zmanjšanju obsega med dojenjem? Jih smemo uporabljati ali so škodljive? Tiste ki jih uporabljate ali vam pomagajo in katere uporabljateuser posted image

Hvala za vaše odgovore
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: anticelulitna krema
26.2.2009 21:13:55   
rj1808
Jaz jih bom uporabljala..sem jih tudi v nosečnosti..V prvi nosečnosti in po porodu sem jih tudi in sicer od collistara kremo,full dobro..Sem se pa pozanimala zaradi kofeina ki ga skoraj vsaka krema proti cel. vsebuje..In nič ne škoduje..LP!

Carpe diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2009 22:55:42   
petra81

Sicer vsak po svoji vesti, ampak jaz je ne bi uporabljala oz je nisem in je ne bom, ker ima kar nekaj takih snovi noter.

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2009 9:31:06   
rj1808

Sicer vsak po svoji vesti, ampak jaz je ne bi uporabljala oz je nisem in je ne bom, ker ima kar nekaj takih snovi noter.

Se strinjam,ampak,kak je tudi rekel dr Pušenjak na m.o.n., teh snovi je notri tak malo da ni variante da vplivajo na otroka,in se tudi v mleko ne izločajo..

Carpe diem!

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2009 9:35:18   
srecka82
Jaz sem se ravno pred parimi dnevi pogovarjala z eno farmacevtko in mi je rekla, da vse te kreme vsebujejo kofein. Te sestavine gredo v kri, kar pa gre v kri pa pride tudi do ploda. Tudi med dojenjem se odsvetuje, ker kofein pride tudi v mleko.

Tukaj se mora vsak posameznik zase odločiti. Eni pravijo da ja, drugi ne. Jaz bom te kreme začela uporabljati po dojenju.

LP.

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2009 9:36:44   
andrejkam

IZVIRNO SPOROČILO: rj1808

Se strinjam,ampak,kak je tudi rekel dr Pušenjak na m.o.n., teh snovi je notri tak malo da ni variante da vplivajo na otroka,in se tudi v mleko ne izločajo..

še boljša je bila njegova: škodovalo ne bo .... pomagalo pa tudi neuser posted image

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2009 14:15:53   
rj1808

IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam

IZVIRNO SPOROČILO: rj1808

še boljša je bila njegova: škodovalo ne bo .... pomagalo pa tudi neuser posted image

Ja,odvisno koliko ga imaš..Sama krema ne bo čudežno pomagala,treba je malo pazit na prehrano,oz.kaki flajster na usta pa bouser posted image ..meni so kreme super,uporabljam jih že nekaj časa in ni sledi celulitu..

Carpe diem!

(odgovor članu andrejkam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.3.2009 21:55:59   
gaja
Bom citirala odgovor ki sem ga dobila od Afrodite, se mi zdi smiselno:

Zahvaljujemo se vam za Vaše dosedanje zaupanje in veseli nas da ste z izdelki Kozmetike Afrodita zadovoljni.

Razumljivo je, da želi vsaka bodoča mamica že med nosečnostjo maksimalno poskrbeti za svoje telo. Vendar pa je negi telesa in obraza ravno v času nosečnosti in dojenja, potrebno posvetiti več pozornosti in še posebej paziti pri izbiri kozmetičnih izdelkov.

V Kozmetiki Afrodita anticelulitnih izdelkov linije Body Slim med nosečnostjo in v času laktacije ne priporočamo iz dveh razlogov:

1. Zaradi hormonskih sprememb ki se dogajajo v telesu ne bomo dosegli nobenih rezultatov. (telo kopiči zaloge, ker se pripravlja na porod oz. laktacijo)

2. Izdelki vsebujejo aktivne sestavine (sredstva za spodbujenje cirkulacije, eterična olja), ki lahko izzovejo splav oz. prezgodnji porod. V času laktacije direktno prehajajo v materino mleko in lahko škodujejo dojenčku.

Vsekakor pa je kožo potrebno v tem posebnem obdobju bogato negovati. Prihaja namreč eden najpomembnejših trenutkov vašega življenja. Rojstvo novega člana družine. Nosečnost prinaša mnoge radosti, pa tudi nevšečnosti, zato je skrb za zdravje in skrb za negovano kožo še kako pomembna. Zaradi čezmernega raztezanja kože in posledičnega tanjšanja povrhnjice ter izgubljanja elastičnosti se na koži pojavijo krožne proge – STRIJE. Barva strij se spreminja glede na stopnjo poškodbe kože – od rožnatih do temno rjavih. Sčasoma barva zbledi in se spremeni v svetlejšo, skoraj belo, kar pomeni, da se je debelina poškodovane plasti povečala. Globina strij se z leti ob neustrezni ali odsotnosti nege še povečajo!

Da bi se jim uspešno izognili oziroma zmanjšali možnost njihovega nastanka, je potrebno pravočasno začeti z ustrezno nego. Posebnega pomena pri tem je stalna skrb za navlaženost kože, redna masaža strijam najbolj izpostavljenih predelov kože (s čimer povečamo prekrvavljenost in s tem ohranimo kožo elastično) ter ustrezna zaščita pred zunanjimi škodljivimi dejavniki.

V laboratorijih Kozmetike Afrodite smo posebej v ta namen razvili dve kremi proti strijam – DNEVNO VLAŽILNO IN NOČNO NEGOVALNO, ki omogočata optimalno nego celotnega telesa in ohranjata potrebno prožnost kože.

SKIN FORM DNEVNA VLAŽILNA KREMA PROTI STRIJAM z vitaminom E za beljenje, korekcijo in preprečevanje nastanka strij

kožo izdatno vlaži in ji daje najboljšo zaščito skozi ves dan. Z vsakodnevno nego zmanjšamo možnost nastanka strij, že nastale strije pa pobeli in tako naredimo manj opazne. Krema ne pušča mastnega sloja na koži oziroma oblačilih.

SKIN FORM NOČNO NEGOVALNO KREMO PROTI STRIJAM z vitaminom E za preprečevanje nastanka in korekcija ter zmanjšanje vidnosti že obstoječih strij

omogoča nežno in dolgotrajno masažo. Je idealna za preprečevanje nastanka in zmanjševanje izraznosti že obstoječih strij, saj pospešuje prekrvavitev in preprečuje pokanje tkiv. Z vsakodnevno nego ohranimo naravno elastičnost in voljnost kože.

Upam, da smo Vam z našim nasvetom pomagali ter vas prepričali v to, da preizkusite naše izdelke linije SKIN FORM, ki so primerni za nego kože med nosečnostjo in Vas bodo zagotovo obvarovali pred nastankom strij ter vam pomagali zadržati lepo, zdravo in negovano kožo vašega telesa.

Mislim pa, da ne glede na proizvajalca imejo vse kreme podobne sestavine in velja enako za vse.
Jaz osebno bom počakala do konca dojenja.

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.3.2009 8:50:15   
rj1808
Lepa reklama za Afrodito..:)

Carpe diem!

(odgovor članu gaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?