|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   antibiotiki+vročina
2.3.2008 11:33:56   
Luchka_87
Pozdravljeni. Muči me nekaj. Februarja sva probala, ni ratalo... od danes naprej imam plodne dneve. Ampak...
moj možek ima vročino 38,7 že tri dni. 3 tedne nazaj je 14 dni jedel antibiotike. Zdaj se mu je stvar ponovila, ima vročino ampak brez tablet.
Kaj menite, ali lahko kljub temu poskušava zanosit - mislim da nebi zaradi te vročine in njegovega slabšega imun.sistema bilo kaj s plodom narobe, če slučajno zanosim?
Za kakršnokoli mnenje se vam zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: antibiotiki+vročina
2.3.2008 11:46:13   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Luchka_87)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2008 11:49:13   
byanca
jst mislim, da lahko kar gresta v akcijo. po mojem mnenju to nebi smelo nič škodit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2008 13:35:42   
piamaria
Jaz mislim, da te je malo preveč strah in se preveč obremenjuješ z nepotrebnimi stvarmi- nič ne glej in ne rzmišljaj.user posted image Kaj če, kaj je laho, kaj bi lahko bilo napak????

Moti me, da sem od obeh tvojih vprašanj zasledila: želim si roditi zdravega otroka, sedaj pa- upam, da ne bo nič narobe s plodom.
Draga moja, predlagam, da si prebereš kup revij mama, ker tam je branje prijetno in zelo poučno.user posted image
Teh dilem pa se znebi, ker drugače lahko tvoj željeni rezultat zamuja zaradi psihe.
Pa brez zamere, sprosti se in v akcijo za user posted image , potem boš pa razmišljala naprej v user posted image .
Drugače pa nima bit kaj narobe, tudi če bi ti uživala A lahko zanosiš, ni škodljivo:
evo poučna stran: http://med.over.net/

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2008 14:09:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: byanca

jst mislim, da lahko kar gresta v akcijo. po mojem mnenju to nebi smelo nič škodit
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu byanca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......