|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   antibiotik na antibiotik....!
3.4.2007 12:57:39   
NIN@
Letos je pa noro, ne moreš verjet če ne doživiš....Do letos ni bil mali nič bolan kjub temu da hodi v vrtec, aaaaa letos se je pa začelo in to ....hudouser posted image
Devet mesecev ni bil bolan od uvajanja v vrtec razen , da je fasal noreice- vodene koziceuser posted image

Najhuje je bilo v marcu, 1. viroza 8 dni 4 dni 40 temperaqture, 2. gnojna angina, 3 bronhitis!!!! TO vse smo kasirali kr zaporedoma z par dnevi presledka. Se pravi najprej amoksiklav , potem ospen in nato še summamed. Jaz sem čist z živci natleh in čist izmučena ........a se je vam kdaj to zgodilo..............se mi zdi da spol ni konca.
Pa še ti amtibiotiki mi gredo na živceuser posted image  pa me vsi tud zdravnica tolaži da če jih mora dobit jih pa mora pojest!!!

Dejte me mal potolažit, pa če ima kaka kak predloh nej predlaga ...kako naprej , ker zdej ga pa nedam v vrtec cel teden

lp
nin@
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: antibiotik na antibiotik....!
3.4.2007 13:07:13   
cmokec
Pia je imela 3 antibiotike enega za drugim zaradi vnetja ušes. Sedaj smo na Bronhomunal terapiji, upam, da bo pomagalo. Posvetuje se s pediatrom o tej terapiji, ker je za take ptročke kar pogosto predpisana in kar uspešna.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.4.2007 13:07:42   
Pingvinčica

Pri nas je bilo takšno (podobno) stanje lani. Tia je bila takrat stara 8 mesecev in se je vse vleklo kar ene 3 mesece. IZ enega antibiotika na drugega. Vzrok vnetje ušesov. Bilo je grozno. Letos pa je Tia šla v vrtec in me je kar malo stiskalo kaj bo šele sedaj. Pa hvala bogu do danes (od septembra) nič, čisto nič. Samo iz noska nam kdaj malo teče. Tako da res ne vem zakaj pride takšno krizno obdobje. Upam da se čimhitreje pozdravite in ostanete zdravi.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.4.2007 13:18:28   
srki
Tudi Aljaž je dobival antibiotik na antibiotik, zaradi vnetja ušes. Začelo se je, ko je šel v vrtec. Trajalo je od maja do decembra, vsak mesec. Zgodilo  se je tudi, da je komaj en antibiotik pojedel, se je vnetje ponovilo.

Zaradi tega mi je ena druga pediatrinja dala napotnico za ORL, tam sem dobila datum za operacijo žrelnice.

V bistvu se je stanje uredilo še pred operacijo, vendar je šel na to operacijo vseeno. Resneje bolan od takrat, ko se je stanje umirilo, ni bil (trkam na les), razen prehladi s kašljanjem. 

Ampak bo minilo tudi pri tvojemu sončku. Vem, da si obupana, jaz sem bila tudi. SEm mislila, da mu tudi antibiotiki več ne primejo in verjetno je bil že odganizem odporen na antibiotike. Potem  pa se je stanje umirilo, samo od sebe.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.4.2007 13:18:57   
BaByGiRl
Da te potolažim, da nisi sama.
Nikoli ni bila bolana, razen nahoda,...in ker ni bila v vrtcu, je sedaj VSE pobrala v šoli. Od septembra do danes vse skupaj ni bila zdrava niti en teden skupaj.
Viroze, prehladi, pljučnica... in ko se je vse to zmešalo skupaj, ko ni niti ene stvari dobro prebolela, se je telešček 'skuril' user posted image
Tudi bolnica ni pomagala. Pa še vsak Dr je govoril po svoje kaj ji je. In ko se bo pozdravila, ji bodo odstranili žrelnico...mogoče vsaj prehladov ,al karkoli že je to.. ne bo več.

Veliko zdravja vama želim.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.4.2007 13:28:50   
NIN@
To je res noro za p......! Res sem čist sesuta in brez energije ker je tamali ko pijavka, samo jaz sem vredu in nihče drug, v tem mesecu je ratal pravi razvajanček.....Danes sem nabavila še kozje mleko mi ga vsi priporočajo, ker je tudi slabokrven zaradi vseh teh vnetij in sirupov!!!

Res si že želim da bi sli mal na zrak ker bi mu to verjetno pomagalo????

Če ima še kater akak predlog kako se zaščitit in ojačati imunski sistem naj napišeuser posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.4.2007 14:17:41   
Felicity
Tako je bilo tudi pri nas, antibiotik na antibiotik, dokler nismo končali v bolnišnici.

Jaz sem jo izpisala iz jaslic in je sedaj v privat varstvu.

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Zanositev
Allstar

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

zgodilo se je "po nesreči" (20%)

1 mesec (23%)

2-3 mesece (15%)

4-6 mesecev (11%)

6-12 mesecev (9%)

več kot eno leto (22%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!