Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: antibiotik in zanositev 28.12.2007 20:06:11
|
|
|
|
eya
|
Po moje ne vplivajo na zanositev. Nisem še nikjer zasledila, da bi.
|
|
|
|
RE: antibiotik in zanositev 28.12.2007 20:13:53
|
|
|
|
baguSka
|
jst pa sm ze slisala, da ji nosecnicam odsvetujejo... torej ce zanosis, naj nebi dobro vplivalo na plod..
|
|
|
|
RE: antibiotik in zanositev 28.12.2007 20:30:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno kakšen antibiotik
|
|
|
|
RE: antibiotik in zanositev 28.12.2007 21:55:20
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Odvisno kakšen antibiotik To je verjetno najbolj pravi odgovor. Saj dojenčkom tudi dajejo antibiotike in če si tudi ti dobila bolj blagega, potem ne bi smel škodit. Jaz sem s prejšnjim odgovorom bolj mislila, da si hotela vprašat, kako Ab vpliva na možnost zanositve.
|
|
|
|
RE: antibiotik in zanositev 28.12.2007 22:17:12
|
|
|
|
cmokec
|
V času nosečnosti zdravniki predpisujejo Hiconcil. Jaz bi kar za tega prosila. Za vsak slučaj.
|
|
RE: antibiotik in zanositev 29.12.2007 11:48:08
|
|
|
|
pilar28
|
OJ hvala za pomoč, zanosila naj bi sedaj v teh tednih, ko ga že jemljem, ja piše v navodilah, dsa ni škodljiv, ampak vseeno-izkušnje? Jem Amoksiklav 100- ja sem dobila nekakšno infekcijo na smučanju, ampak ok, saj bom videla, če bo šlo po zlu potem nimam kaj.
|
|
|
|
RE: antibiotik in zanositev 29.12.2007 11:49:12
|
|
|
|
pilar28
|
AmoksiklaV 2X- močno ja, ampak zdaj nimam kaj več
|
|
|
|
RE: antibiotik in zanositev 29.12.2007 11:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsa zdravila LAHKO škodujejo plodu. Zakaj pa potem na vseh navodilih za zdravila odsvetujejo za prvo trimesečje in pri dojenju skoraj vsa zdravila? Ni logike, ne? Sploh pa antibiotiki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?