|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   anketa
5.3.2009 22:10:35   
seina

Zdravo,   jz bi pa prosila vse, ki ste rodile v obdobju od 2000 do 2007, da si vzamete pol minutke in rešite našo anketo, ki jo potrebujemo za seminarsko nalogo in mi jo pošljete na seminar35@gmail.com. Je res zelo kratka. Lahko jo izpolne tudi partner, v primeru, če to želi :)   http://www.sendspace.com/file/18bj6u   Upam, da se najde ksna dobra dusa ;) Najlepša hvala!!!!  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: anketa
5.3.2009 22:20:56   
kaja02
rešeno in poslano!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu seina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2009 22:23:04   
pipic
Poslano

(odgovor članu seina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2009 10:33:28   
lilka
Sem se potrudila, rešila in poslala....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2009 11:03:22   
loncica
ni glih pol minutke, ampak rešeno in poslanouser posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.3.2009 12:24:00   
seina
a res ni?? mogoce ce se prebers tist uvod, da pol pride sekundo, dve cez ;) vsem, ki sem ankete dala v zivo, niso rable vec, ampk je seveda odvisno od posameznice in se v zivo se ponavadi vedno mudi..

se enkrt hvala vsem, ki ste jo resle in mi polepsale dan!!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Spolni odnosi
binyy

Koliko časa traja vaš spolni odnos s partnerjem?

od 30 do 60 min (93%)

od 60 do 90 min (4%)

od 90 do 120 min (2%)

več kot 120 min (1%)

Število vseh glasov: 295

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!