Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: anitidepresiv in nosečnost 17.2.2010 18:22:24
|
|
|
|
oži
|
Ja jaz sem jemala Asentro med nosečnostjo. In sicer 1/4 tbl. do nekje 34 t nosečnosti. Z otrokom je bilo vse uredu, razen zdaj pri cca 2 letih je kot živo srebro. Vendar to ni zaradi tega .
|
|
|
|
RE: anitidepresiv in nosečnost 17.2.2010 19:12:44
|
|
|
|
sanasan
|
jaz se to isto sprašujem, ker sva začela spet delati na ...sem ravno prenehala s coaxilom, ki sem ga jemala cca. 9m zaradi napadov panike in tesnobe....pa me je kar strah, če se mi bodo spet začeli ponavljati.... moja mami je pa kar velik del nosečnosti jemala apaurin po nasvetu zdravnikov ampak to je že skoraj 40 let nazaj in sem dokaj normalna
|
|
RE: anitidepresiv in nosečnost 18.2.2010 7:37:26
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala oži. sanasan jaz sme včeraj govorila s psihiatrom, ki ima kar veliko izkušenj z nosečnostjo in antidepresivi. ker ima čakalne dobe 10m, bova v stikih kar preko telefona in maila. torej jaz jemljem asentro 50mg, ta velja za dokaj varno zdravilo. dal mi ej sledeča navodila.. vsaj od 5 do 10 tedna, naj bi poskusila zdržati brez, tako da se daj počasi opuščam zdravilo. nevarnost naj bi bila edino zajčja ustnica pri otroku. tako da bom poskusila biti brez. če bi zdržala vsaj do morfologije, pa bi bilo še boljše. da s evidid, da je z otrokom vse ok.. naslednjo polovico nosečnosti, naj bi bila manj tvegana uporaba zdravila. pri meni je bil problem proti koncu nosečnosti, tako da upam, da bom zdržala do takrat. če pa res ne gre brez zdravil, potem se uvede ad-je nazaj. sanasan, najbolje je, da s epozanimaš pri svojem psihiatru, kajti nekatera zdravila, so kontraindicirana. mogoče, pa bi v tem primeru, lahko zamnejala zdravilo, za boj varno v času nosečnosti? srečno in lepo nosečnost..
|
|
|
| Stran: [1] |
Menjanje postelnjinepetruskaKako pogosto menjate postelnjino?enkrat tedensko (
18%)
enkrat an 14 dni (
42%)
enkrat mesečno (
33%)
enkrat na dav meseca (
4%)
redkeje kot na dva meseca (
3%)
Število vseh glasov: 387Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!