|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   anita.ribica@email.si
30.6.2007 6:43:08   
anitaribica
Pozdravljena dekleta.
Nujno potrebujem vaše mnenje. Prvi dan zadnje user posted image je bil 1. junij, cikllus pa imam na 29 dni, kar pomeni da bi jo že skoraj mogla dobit. No ta mesec sva z mojim najdražjim delala na user posted image in ker ni bilo user posted image sem naredila test. Ta je pokazal dve črtici (no tista druga je prav bleda), ker nimam nobenih drugih znakov nosečnosti me zanima a je to to al je možno da je test pokazal narobe.

Najlepše se vam zahvaljujem in močno držim pesti za vse , ki ste v moji situaciji.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: anita.ribica@email.si
30.6.2007 7:41:00   
ada2
je sicer možnost, da je test pokazal lažno pozitivno nosečnost, a je to zelo malo verjetno. če je črtica bleda to pomeni, da v urinu še ni velika koncentracija nosečnostnega hormona. čez nekaj dni ponovi test, da boš prepričana, drugače pa iskrene čestitkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu anitaribica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2007 7:43:17   
ada2
aja, še to: drugi znaki nosečnosti ponavadi niso tako zelo zgodnji. počakaj še kak teden, dva, pa se bo začelo. meni je bila največja spremeba v prsih. kar neke težke in velike so se mi zdele.

pa še 1x veliko sreče!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2007 8:06:21   
nora
user posted image user posted image user posted image čestitke! Tudi jaz ko sem delala test črtica je bila bleda. Naslednji dan cler blue je pokazal čist lepouser posted image Znake nosečnosti sem opazila šele v 8 tednuuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2007 8:31:44   
Tanayya29
Živjo! jaz sem delala test, pa sm bla tok živčna, da sm vse skp zmešala(čeprav sem test delala že 2x prej),tako da mi ni nič pokazalo..drug dan sm kupla nov test in sm ga spet naredila(kljub živčnosti pravilno)in je bil pozitivenuser posted image ..črtica pa je bila bleda prav tako kot tvoja...torej, bi ti rekla kar čestitamuser posted image user posted image ..;)))jaz sem zdj srečno user posted image 5 mesecev..;)))
glede znakov pa malo počakaj...najprej boš verjetno opazila ,da maš full polne prsi..sicer pa pri vsaki je drugače...

pa srečno....user posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2007 8:58:07   
tosja
Mislim, da ti lahko čestitam user posted image  user posted image  user posted image  čez nekaj dni bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  debela in močna! user posted image

Želim ti lepo, mirno in zdravo user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2007 10:57:10   
nov03
anitaribica....kako kaže? navijam za user posted image
Veš kaj me pa zanima, s katerim testom si delala .... Jaz sm delala z bc mini ki mi kaže bledo testno črtico...First Sign pa je kristalno negativen.
Sm pa nardila mal raziskav po netu in najdla tole....
If a woman is pregnant, the amount of Human Chorionic Gonadotropin (hCG) in her system should be around 25 mIU at 10 dpo (days past ovulation), 50 mIU at 12 dpo, 100 mIU at around two weeks dpo. Blood tests can determine pregnancy as low as between 5 to 10 mIU/hCG, though with levels of 5 mIU, a confirmed determination of pregnancy cannot be made without risking a "false positive" because as low levels Human Chorionic Gonadotropin (hCG) can be present in the body without pregnancy.
BC MINI reagira na 10 mIU/hCG.....Tko piše ....
Zdej pa res ne vem več....
No user posted image  še ni tak da.....kaj pa če je...user posted image

lp,
Uršula

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2007 0:44:45   
mala zelena
Hja, Pušenjak pravi, da je vsak pozitiven test zanesljiv

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1015395,1015513#msg-1015513

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2007 8:49:20   
torcica
Po mojem si srečka user posted image , glede na to, da si delala test na dan, ko bi  user posted image  morala priti in ti je pokazal user posted image user posted image . Če boš test ponovila čez par dni, bo črtica sigurno bolj jasna in vidna.

(odgovor članu mala zelena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 11:56:29   
anitaribica
Punce imam čudovito novico - v soboto naredila test CB in je bil pozitiven tko da mamo pikico user posted image . Žal nisem utegnila javit prej. Hvala za podporo in vaša mnenja.
A mi lahko svetujete še kako je s kajenjem a je bolje čisto nehat al postopoma?

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 12:00:51   
anitaribica
Ma jaz sem tut nrdila test BC mini in mi je pokazal en dan pred predvideno user posted image  čeprav bledo no in potem sem v soboto nrdila CB in je blo močno močno videt. Ti svetujem (no ja verjetno si do sedaj že probala tudi s CB) da provaš CB, ker je mnde najbolj zanesljiv. Joj držim pesti da je pokazal user posted image  in da si user posted image   in srečna kot sem jaz.

Močno močno držim pesti.

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2007 12:13:28   
nov03
nja ne, nisem delala CB...
niti nisem kako drugče oziroma z drugim testom prišla do user posted image , niti še nimam user posted image ...sej verjetno pa si že prebrala moje jamranje in preklinjanje na drugih temah user posted image , da se ne bom ponavljala...
Hvala za pestke ma ne verjamem da bojo nucale in lahko sam še čakam na user posted image

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2007 12:25:19   
majci23
o super anitaribica!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2007 12:29:49   
nov03
anitaribica OPROSTI ker sem tolko sebična in nisem že v prejšnem postu poslala

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

z najlepšimi željami za zdravo in zadovoljno user posted image  ter zdravega in pridnega user posted image .
BRAVO PUNCA!!!

lp,
Uršula

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.7.2007 14:25:02   
torcica
user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.7.2007 15:54:58   
mojcej77
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp,

m

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.7.2007 18:22:44   
girly
čestitke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.7.2007 19:55:07   
PATRICIJA_22
ČESTITKE ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Smem vprašati koliko si stara in koliko časa sta se trudila na user posted image ?

LP

Pati

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.7.2007 12:55:31   
anitaribica
OJLA PATI!
STARA SEM 25 LET IN IMAM ŽE ENO ŠTIRILETNO DEKLICO (Z BIVŠIM FANTOM). JE BIL PA TO PRVI MESEC KO SVA RES DELALA NA TEM IN SVA SE TRUDILA IN V ČASU OVULACIJE PRIDNO DELALA TKO DA SVA MELA VELIKO SREČE DA JE RATALO ŽE PRVI MESEC.
A SE  VI TUDI KEJ TRUDITE?

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.7.2007 13:01:11   
anitaribica
OJ URŠULA!
KOLKO ČASA TI PA ŽE ZAOSTAJA? MA ITAK DA BOJO PESTKE NUCALE NE OBUPAJ, JIH DRŽIM ŠE VEDNO!

LE POGUMNO NAPREJ!

ANITA

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.7.2007 13:08:16   
nov03
8 dan je danes....sm delala test pa je še zmeri negativen...me jezi ker se niti k julijkam ne morem selit...Vse punce so že šle iz junija tak da bom zdej imela monolog na uni temi..
Upam pa ne več. Se čist normalno počutim, še kar so me joški boleli me ne več in je use kot da nimam za dobit ne user posted image  ne user posted image ....

lp,
Uršula

Neposredna povezava do sporočila: 21
4.7.2007 22:24:34   
PATRICIJA_22
Anitaribica....Seveda se mi tudi trudimo... Decembra sem prenehala s KT, tako da se trudimo že od takrat, ampak mislim da dokler si jaz ne "pošimam" v glavi glede moje službe ne bo nič... Me skrbi ker sem ravno dobila za nedoločen čas, da mi ne bo kdo očital da sem zanalašč "čakala" na nedoločen čas...(kar sem sigurna da mi bo kdo očital pa čeprav nas je 65 zaposlenih)...

Ampak... Mogoče pa bo... user posted image  bi mogla pridi včeraj in sedaj čakam, čakam, čakam...

Čestitke še enkrat in pozdravček

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2007 8:37:26   
anitaribica
OJLA PATRICIJA!

SM TOLE TI BOM REKLA - NE OBREMENJUJ SE TOLKO S SLUŽBO, VEM DA JO JE DANES TEŽKO DOBIT ŠE TEŽJE PA JO JE OBDRŽAT SAMO NI SLUŽBA VSE. ČE SI PRIDNA IN ČE TE CENIJO (KAR OČITNO TE ČE SI DOBILA ZA NEDOLOČEN ČAS) TE NIMA KEJ SKRBETI DA TI BOJO KEJ OČITALI, SIGURNO PRIČAKUJEJO DA SE BOŠ ODLOČILA TUDI ZA MATERINSTVO.
A SI ŽE NAREDILA TEST?
NAVIJAM ZATE IN ZA user posted image .

LP,
ANITA 

(odgovor članu PATRICIJA_22)
Neposredna povezava do sporočila: 23
5.7.2007 8:39:00   
anitaribica
NE OBUPAJ URŠULA.
A DO SEDAJ SI MELA REDNO MENSTRUACIJO?

LP, ANITA

(odgovor članu nov03)
Neposredna povezava do sporočila: 24
5.7.2007 9:45:29   
PATRICIJA_22
Anitaribica...
Hvala za vzpodbudne besede in upam da je res tako...

Ti moram pa povedati da si me glede let tudi malo pomirila, ker če sem prav zračunala si imela deklico pri 21 kajne?

No jaz sem danes pri svojih 22 naredila test in je pokazal rahlo črtico...
Sem še čist v šoku in bi res potrebovala malo vzpodbudnih besed...

Mi lahko ti malo poveš kako je bilo prvič... Te je bilo kaj strah, si šolo normalno dokončala in podobno...

Skratka če bo vse uredu bo user posted image  marca 2008

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.