|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   angina+ driska
17.8.2007 17:17:49   
mika
naša pupa je v sredo staknila streptokokno angino, imela je tudi močno drisko. driske sicer nima več, ampak ima bolečine v trebuščku. vsakih 10 min zastoka da jo boli trebušček in to ponavadi ko pije ali kaj poje. po tem je takoj dobila drisko, sedaj pa ima 'samo' bolečine.
tole traja že tretji dan  in me zanima, kdaj bi bolečina morala popustiti. za drisko je zdravnica rekla, da v treh dneh, nisem pa vedela, da jo bo trebušček še naprej bolel.
boga revica je vedno rekla, ko jo je kaj bolelo, da bo hitro minilo. sedaj ko pa jo boli trebušček, pa pravi, da ne bo minilouser posted image .

aja, kako dolgo lahko traja vročina?  ponoči je imela 40.4 in me je skoraj kap, tako da sem jo zbudila in stuširala.
dobila je hikoncil, na 8 ur.

< Sporočilo je popravil mika -- 17.8.2007 17:30:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: angina+ driska
17.8.2007 18:01:06   
Laubica
Moj sin je tudi prejšni teden to imel +bruhanje.Vročino 40 je trajala 3 dni tako tudi ostalo potem ko je nehal bruhat mu je končno prijel antibiotik in je vročina padla.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.