|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   angelcare
4.4.2009 23:49:25   
Anonimen
ja ali ne?za ponoči...saj nekoč ni bilo tega pa so vsi preživeli...sedaj sem ravno prebrala članek kako ene strašijo druge.pač eni se zgodi potem bi vse imele.sedaj ko sem prebrala tudi mene skrbi in razmišljam o nakupu...user posted image   kaj pa navaden baby phone?ko sem zunaj.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: angelcare
5.4.2009 6:13:26   
Hope2
vsi preživeliuser posted image .

Moja nečakinja je imela blazno veliko srečo, da jo je mamica ravno v tistem trenutku prišla pogledat in ji rešila življenje. Od takrat naprej so nabavili AC, ki je piskal vsako noč, saj je malčica večkrat nehala dihat. Zbudilo je ni niti piskanje AC, temveč jo je bilo treba stresti
Jaz sem podedovala njihov AC in imam mirne noči, že zaradi tega, ker vem kaj se je sestrini družini dogajalo.

Jaz sem mnenja, da raje vložim denar v nekaj, kar lahko reši malčku življenje, kot pa v kake brezvezne stvari. Glede na naše izkušnje, to ni zgrešen nakup. AC je nekaj otrok rešil pred smrtjo v zibki. V prvih mesecih je nam piskal nekaj krat, vendar v začetku itak novorojenčki nimajo normalnega dihanja in se je malček tudi zbudil ter zadihal ob piskanju, vendar 3-4x se ni zbudil in sem ga mogla prerukat oz strest in potem je globoko vdihnil. Ali bi tudi brez tega zadihal ne bom nikoli vedela, pa se tudi ne sprašujem, glavno da je zadihaluser posted image . Ima tudi refluks in je v začetku veliko polival, tak da je moj strah pred zadušitvijo izbljuvkov bil pomirjen

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2009 8:53:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia

ja ali ne?za ponoči...saj nekoč ni bilo tega pa so vsi preživeli...sedaj sem ravno prebrala članek kako ene strašijo druge.pač eni se zgodi potem bi vse imele.sedaj ko sem prebrala tudi mene skrbi in razmišljam o nakupu...user posted image   kaj pa navaden baby phone?ko sem zunaj.

Smrt v zibelki poznajo že od nekdaj .Moja stara mama je rekla,da je dojenček pač lepo zaspančkaluser posted image

Če ga jaz ne bi imela pri moji drugi punčki vprašanje kaj bi bilouser posted image
Malo več si preberi o angelcaru in pa baby phonuuser posted image A misliš da bo slišala,če bo nehal dihati?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2009 9:04:22   
Ryssa
Tudi nam je od začetka večkrat piskalo, ker je enostavno nehal dihat, potem pa globoko vdihnil. Ne vem kaj bi bilo, če ne bi imeli tega, vsekakor je pa to ena stvar brez katere ne bi mogla biti, zlata je vreden tale angelcare.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2009 9:05:51   
pipic
Zame ne.
Rešitev: spanje v skupni postelji

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2009 9:09:06   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: leo*tia

...saj nekoč ni bilo tega pa so vsi preživeli...

Ne vem čemu so potem izumili tovrstne naprave user posted image

Mi ga imamo, počasi ga bomo prenehali uporabljat. Smo ga pa nabavili zaradi refluksa, saj se je večkrat davil.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2009 9:09:10   
Hanuši
Vse lepo in prav. Na kakšni frekvenci pa to deluje.user posted image user posted image user posted image Pa je to dolgoročno gledano varno za organizem? Verjetno oodaja kakšno sevanje

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2009 9:44:21   
pipic
Catja čemu so potem izumili hojico in še ostale bedarijeuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2009 9:50:11   
CatJa
Hočeš rečt, da je Angelcare bedarija, al kaj user posted image   Ti ni dovolj, če samo ena, kaj šele več uporabnic, pove, da je njenemu otroku rešil življenje?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.4.2009 11:02:50   
Vali 81
A si prepričana da se boš zbudila, če otrok ne bo dihal pa tedi ,če spi zraven tebe.

jaz nisem reskirala in raje dala denar za ac kot za kado drugo neumnost in vsi dojenčki nočejo spat na sredini.

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.4.2009 11:05:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pipic

Zame ne.

Ja,tudi to je ena od rešitev.Ampak jaz sem jo imela potem pri sebi,ker me je bila groza piskanja.Pa sem jo mogla skoz rukatuser posted image Ni pa ni sama zadihala.Tako globoko je spalauser posted image Včasih sem jo mogla orenk strest ali celo dvignit,da je vdihnila.

(odgovor članu pipic)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.4.2009 12:22:12   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: pipic

Zame ne.

Tole ni rešitev za vsakogar. Če ima otrok refluks in mora imet dvignjeno vzglavje potem to nikakor ni rešitev

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.4.2009 21:11:29   
Taula
Za voziček folku ni težko dati 800 evrov, ko bi lahko kupili enega za 200...aja, ta za 200 ni firmauser posted image  AC lahko otroku reši življenje, pol pa pišete včasih tega niso imeli...ja niso imeli, in zato jih je toliko več umrlo, Ne veš ali bo tvoje dete brez težav ali ne. Bog ne daj da bi imel težave in nehal dihati, ti pa tega ne bi opazila. Z AC vsaj opaziš to in lahko ukrepaš.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.4.2009 22:56:17   
Anonimen
hvala za odgovore.bi ga kupila.moja lepo diha,ne preneha kot nekateri da bi lovila sapo.nima refluksa.in pljučka so dobra zdravnik pravi,ker je pred rijstvom 34teden dobila 4 injekcije za razvoj pljuč ker so mislili da mi grozi porod.rodila se je v 38tednu.če ga katera ima za prodat pišite na zs

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2009 0:03:51   
katy82
Moja mala do tretjega meseca ni imela probleme z dihanjem in ga zato tud nisva kupvala,ko pa mi je nehala dihat in mi je obrnila oči ter postala modra sva ga brez premišljanja nabavla,piskal nama je 2x ampak se je mala že sama predramila.
Imela je refluks in to so ugotovil šele pri tretjem mesecu zaradi tega dogodka,saj prej je polivala ampak ne ful tko da se nama je to zdelo pač normalno.
Rešila nas je pa po besedah P iz pediatrične v Lj samo dvignjena posteljica,čeprav samo za 10 cm.Če bi spala pri nama bi bilo 100% usodno-mene je zmrazilo v dno duše ko mi je to povedala

Sama zase ne morem garantirat da bi se zbudila če otrok zraven mene ne bi dihal,še malo sem slišala v dremežu k je grgrala,če bi spala trdno kot ponavadi-sploh ne upam pomislituser posted image

Moj namen ni bil da katero strašim ali delam propagando,pač povem svojo zgodbo in zraven še to,da sem imela veliko srečo da se je tko izteklo.

Imate pa prav,vsaki se to ne zgodi in te mame prosim bodite hvaležne,da tega straha in nemoči niste nikol izkusile

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2009 0:22:43   
Detece
Mi ga imamo- AC! Do sedaj še hvala bogu ni piskal in upam da tudi ne bo. Če pa bi do česa takšnega prišlo bom pa lahko takoj svojemu user posted image  pomagala. Ne bi si mogla odpustiti, če ga v današnjem času ne bi imela in bi prišlo do kakšne tragedije. In tudi zvečer mirno zaspim.
Je naprava zelo precizna, sva z mojim poskusila in mu je AC zazna celo pulz na roki. Tako, da jaz mu zaupam.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.4.2009 22:35:25   
nanaa
Za voziček folku ni težko dati 800 evrov, ko bi lahko kupili enega za 200...aja, ta za 200 ni firmauser posted image AC lahko otroku reši življenje, pol pa pišete včasih tega niso imeli...ja niso imeli, in zato jih je toliko več umrlo, Ne veš ali bo tvoje dete brez težav ali ne. Bog ne daj da bi imel težave in nehal dihati, ti pa tega ne bi opazila. Z AC vsaj opaziš to in lahko ukrepaš.

user posted image user posted image user posted image se popolnoma strinjam s teboj. Pri nas je bila to prva stvar, ki smo jo kupili za dojenčka in mi ni žal niti eura.
Ne vem kje sem to slišala, ampak baje ga imajo že tutudi v enih porodnišnicah v Avstrijii al kje že...

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.4.2009 22:37:53   
Petr_a
Moj je imel refluks.Nisem kupila angelcare ,ker se mi ne zdi potreben.Sin je spal z nama

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.4.2009 0:40:51   
ČebelicaMaja
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a

Moj je imel refluks.Nisem kupila angelcare ,ker se mi ne zdi potreben.Sin je spal z nama

a potem niste imeli anti refluksnih ukrepov? ker nam še sedaj, pri 7m težijo na gastro, da moramo še imeti AR ukrepe, bog ne daj, da bi spala pri nama, no saj je, nekaj časa, zaradi dojenja, samo je pridobila na teži prvi mesec samo 200guser posted image  tko da jaz tega ne štekam- spal pri vama, pa refluks ima, ko naj bi imel dvignjeno posteljico?

Petra morda se tebi ni zdel potreben- nam je ravno včeraj 2x piskal...grozen občutek, ampak vsaj mirno zaspim, brez tega si sploh ne predstavljam  več spanja, pa ima miška 7mesecev- sploh pa, jaz sem v službi dobila darilni bon in možu v porodnišnici naročila, naj gre po AC- ker lahko bi kupila katerokoli bedarijo ali "prepotrebno stvar", pa sem si rekla, sedaj, ko vem, da obstaja (pri prvi hčeri ga nisem imela), ne bi preživela, če bi se punčki kaj zgodilo, ker sem si pač jaz zaželela drugačnih "dobrot" in res se je že večkrat izkazal za prepotreben pripomoček.

Sploh pa... pač daš 90€ in ga, ko ga ne potrebuješ več prodaš naprej- meni to sploh ni dilema, ga priporočim kot obvezno opremo vsaki noseči prijateljici.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.4.2009 0:43:58   
Petr_a
Sin je imel dvignjeno ,tako da tu ni nobenega problema.
Mi je vseeno četudi bi stvar koštala 10 evrov user posted image .

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
8.4.2009 6:20:09   
Vali 81
pogumna mama nimam besed na tvoje odgovore.

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 21
8.4.2009 6:24:34   
Petr_a
Če jih imaš ali pa ne ,me prav malo briga

(odgovor članu Vali 81)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?