ČebelicaMaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petr_a Moj je imel refluks.Nisem kupila angelcare ,ker se mi ne zdi potreben.Sin je spal z nama a potem niste imeli anti refluksnih ukrepov? ker nam še sedaj, pri 7m težijo na gastro, da moramo še imeti AR ukrepe, bog ne daj, da bi spala pri nama, no saj je, nekaj časa, zaradi dojenja, samo je pridobila na teži prvi mesec samo 200g tko da jaz tega ne štekam- spal pri vama, pa refluks ima, ko naj bi imel dvignjeno posteljico? Petra morda se tebi ni zdel potreben- nam je ravno včeraj 2x piskal...grozen občutek, ampak vsaj mirno zaspim, brez tega si sploh ne predstavljam več spanja, pa ima miška 7mesecev- sploh pa, jaz sem v službi dobila darilni bon in možu v porodnišnici naročila, naj gre po AC- ker lahko bi kupila katerokoli bedarijo ali "prepotrebno stvar", pa sem si rekla, sedaj, ko vem, da obstaja (pri prvi hčeri ga nisem imela), ne bi preživela, če bi se punčki kaj zgodilo, ker sem si pač jaz zaželela drugačnih "dobrot" in res se je že večkrat izkazal za prepotreben pripomoček. Sploh pa... pač daš 90€ in ga, ko ga ne potrebuješ več prodaš naprej- meni to sploh ni dilema, ga priporočim kot obvezno opremo vsaki noseči prijateljici.