Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 21.9.2008 10:38:36
|
|
|
|
Lorencia
|
Kdaj pa si bila nazadnje na UZ - nuhalna svetlina ? Jaz mislim, če si bila na NS , da bi se morala tam opaziti... Pri meni v 9.tednu ni bila prepričana in je rekla, da se lahko zgodi, da se še ne vidi...vendar da grem na NS, se bo videlo že razločno in nista bila dvojčka.
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 21.9.2008 10:44:08
|
|
|
|
Anonimen
|
na nuhalni sem bila pri enajstih tednih, pa je rekel da je samo en plod. ampak ko poslušam srček mam res občutek da na drugi strani bije še eno srce. ker se oba enako slišita vmes med razdaljo pa nič. no zdej imam čez tri tedne spet pregled pa bom še enkrat vprašala, da ne bom v negotovosti.
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 21.9.2008 13:36:29
|
|
|
|
Naja30
|
Kaj pa če je to tvoje srce? Ne verjamem, da se pri 17t nosečnosti ne bi že videlo, če sta dva.
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 21.9.2008 13:47:37
|
|
|
|
Anonimen
|
moje srce ziher ni,ker piše v navodilih za angel sounds da srček slišiš samo če imaš napravo direktno nad njim, drugače pa ne. verjetno je to utripanje popkovnice.
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 21.9.2008 13:59:42
|
|
|
|
sunny24
|
To je pomojem utripanje popkovine. Svoje srce pa tudi slišiš če si z AS direkt nad kako večjo žilo...Vsaj jst ga, je pa razlika v številu utripov (moje je okoli 80, od pa med 150 in 160 na minuto).
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 21.9.2008 17:04:34
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw... meni se je isto zgodilo in povem ti nista bila dva... nevem zakaj se je to tako slišalo, vendar, če z angel soundom potuješ po trebuhu slišiš povsod rahel utrip srčka tvojega , tam ko se utrip sliši najintenzivnejše je tvojega dojenčka, se pravi, da imaš takrat angel sounds ravno nad srčkom.... lp,
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 22.9.2008 13:20:22
|
|
|
|
hedviga
|
Ja, mislim, da je malo nazaj ena dečva podobno spraševala No, jaz nosim dva pikota, tudi 17 teden in sem slišala z AS točno tako kot si napisala. Slišala sem ju že v 11 tednu (al 10...ne vem več). Je pa res, da sem slišala oba bolj ali manj enako intenzivno, vmes pa nič.. Mislim pa vseeno, da bi sedaj že videli ali sta dva, naši pikci so sodaj že kar veliki...
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 22.9.2008 20:23:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če slišiš dva utripa in če si bila na NS, pa ti tadrugega niso odkrili...potem ti slišiš utripanje popkovine in bitje srčka. Vendar pa se bitje srčka sliši drugače kot popkovina.
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 22.9.2008 21:11:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja po vsej verjetnosti je tako, saj je zvok res malo drugačen. kot nekakšen vuf vuf....na drugi strani pa se res zelo lepo sliši bitje srčka. in pri 17 tednih je že moj pravi nagajivc. hvala vsem za odgovore!
|
|
|
|
RE: angel sounds in bitje srčka 23.9.2008 8:59:42
|
|
|
|
TINKA05
|
Je blo že govora o tem na enem forumu. Eno je bitje srca, drugo je pa odmev, tko je to tam bilo napisano.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?