Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 16:53:03
|
|
|
|
Anonimen
|
mojemu bivšemu se je mešalo od tega, sedanji pa tega ne mara,... mu je nerodno
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 16:59:55
|
|
|
|
Šarki
|
mi2 sva se tud že pogovarjala o tem, pa prav da ni šans
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 17:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit.
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 17:59:14
|
|
|
|
Šarki
|
jest tud še nisem probala mogoče, če bi si res fejst zaželel
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 19:30:41
|
|
|
|
15.7.
|
ja pr nam tut ni šans, sem brala nekje da tipom full pase baje tam k je presredek, al nek tazga, pa ce se ga tam dotaknem mu kr dol pade vse, k se boji da ga bom v rito. pravi da je to za geje. hehe. ja en prejšnji k sem ga mela mije tut reku da bi ga rajcalu, sam pa js nisem bla za tu da bi mu po riti "šarala".
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 20:33:47
|
|
|
|
ANEJ01
|
pravi da ni šans se pridružujem tem besedam
< Sporočilo je popravil ANEJ01 -- 13.8.2008 20:34:01 >
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 14.8.2008 8:12:38
|
|
|
|
Olivija
|
en tip mi je leta naza razlagal, da imajo moški tam eno posebno občutljivo točko, nekakšna moška G točka. Naš jo ima še neraziskovano.
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 14.8.2008 10:40:42
|
|
|
|
lory05
|
Mojemu bivšemu je to tudi ful pasalo in smo kar prakticirali in sploh ni bilo slabo .
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 14.8.2008 14:38:55
|
|
|
|
ursa30
|
kot prvo se je treba znebiti predsodkov. potem pa zna bit užitek baje noro dober ...
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 18.8.2008 19:10:15
|
|
|
|
uršika***
|
Ker on tudi meni to včasih naredi- (ampak samo s prstom, ker kaj večjega - np. pimpek me preveč boli)- sem ga vprašala če je za in že počas poizkusla s to tehniko, pa ni šans!!! No way!!!!Se je kar izmikal- res pa je, da je imel že velike probleme s hemeroidi in mu mogoče zato ne ugaja kaj preveč šaranje po anusu
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 18.8.2008 19:58:29
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen baje to vsem možakarjem ful paše.. počnete to al sam midva?? No no, nikar ne devaj prevelikega poudarka tistemu, kar se začne z "baje" .... Ne, ne prakticirava. Je pa najbrž daleč od tega, da bi to počela sam vidva. To počno več ali manj vsi, ki jim to pač paše.
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 22.8.2008 22:36:49
|
|
|
|
*žaži*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija en tip mi je leta naza razlagal, da imajo moški tam eno posebno občutljivo točko, nekakšna moška G točka. Naš jo ima še neraziskovano. Ja res je.....pri prostati imajo moški žlezo, katera je prav tako občuljiva ali celo bolj na dražljaje kot pri ženskah.
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 23.8.2008 19:04:18
|
|
|
|
čipka
|
ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit. sori meni tudi.
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 23.8.2008 20:53:41
|
|
|
|
sinnerka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit. aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 23.8.2008 21:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način Pač...ljudje smo različni! Tudi meni se gabi! Pa kaj!
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 23.8.2008 21:21:09
|
|
|
|
sinnerka
|
hm samo me res zanima kako bi odreagirale če bi vam vaši rekli da se jim pa vaša p*** gabi
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 24.8.2008 10:22:36
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit. aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način se podpišem
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 11:03:04
|
|
|
|
*žaži*
|
Mi je nerodn, k sm se zmotila pri eni zelo pomembni stvari.......sm celo razmišljala zadnjič ali sm prav napisala pa nism bila čist ziher...no danes pa ugotovim, da sm se pa le zmotila...se opravičujem za napačno inf. Pravilno je tako: Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem. Čeprav je njen osnovni namen proizvodnja semenske tekočine in njeno izločanje v sečnico, prostata ne prispeva le k reprodukciji, temveč lahko moškega pripelje celo do vrhunca.Masaža in dotikanje prostate nekatere moške pripeljejo do najmočnejših orgazmov, kar so jih kdaj izkusili, poznavalci pa pravijo, da dobro vpliva tudi na siceršnje zdravje prostate. Fantje in dekleta....uživajte
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 11:22:49
|
|
|
|
ronja
|
Baje res vsem paše, ker majo oni pač tam not točko g., ampak moj lubi noče, da bi to probavala. Sva se pogovarjala o tem in sem mu povedala, da nimam nič proti, vendar pa si tega ne želi. Sem rekla, da naj pove, če si bo premislil, do tlej bom pa pustila njegovo rito pri miru . Nočem, da bi bil nesproščen, ker bi se bal, kdaj mu bom prst v rit porinla , hehe. sinnerka, do neke mere se strinjam (njegovo telo se mi vsekakor ne gabi, pa tudi najin seks ne), vendar na čisto kakršenkoli način ga pa tudi ne bi bila pripravljena zadovoljit (recimo kak hud sadomazo ipd...) - to bi rajši predlagala, da proba najprej kje drugje, pa pove, če res ne more brez tega živet... Mora bit ipak obema ok, imamo pa različne želje. Na srečo se navadno najdemo taki s podobnimi željami skup (vsaj midva - kolikor vem, hehe ).
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 15:35:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 17:08:12
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!
|
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 22:44:30
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 22:47:07
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 22:47:33
|
|
|
|
amaya
|
Sem mojega vprašala, pa je reku: "ne, hvala" Tudi v redu.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?