Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ali si vaši moški tudi želijo, da jih med odnosi ali predigro zadovoljite analno? moj znori od užitka, če mu ga z usti ter s prstkom v ritko.... baje to vsem možakarjem ful paše.. počnete to al sam midva??
RE: analna zadovoljitev moškega 13.8.2008 19:30:41
15.7.
ja pr nam tut ni šans, sem brala nekje da tipom full pase baje tam k je presredek, al nek tazga, pa ce se ga tam dotaknem mu kr dol pade vse, k se boji da ga bom v rito. pravi da je to za geje. hehe. ja en prejšnji k sem ga mela mije tut reku da bi ga rajcalu, sam pa js nisem bla za tu da bi mu po riti "šarala".
RE: analna zadovoljitev moškega 18.8.2008 19:10:15
uršika***
Ker on tudi meni to včasih naredi- (ampak samo s prstom, ker kaj večjega - np. pimpek me preveč boli)- sem ga vprašala če je za in že počas poizkusla s to tehniko, pa ni šans!!! No way!!!!Se je kar izmikal- res pa je, da je imel že velike probleme s hemeroidi in mu mogoče zato ne ugaja kaj preveč šaranje po anusu
RE: analna zadovoljitev moškega 23.8.2008 20:53:41
sinnerka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit.
aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način
RE: analna zadovoljitev moškega 23.8.2008 21:12:09
Anonimen
aha upam da tvoj kdaj tebi to pove da se mu gabi tvoja smrdljiva kosmata rit. Če imaš človeka iz srca rad se ti nebo nič na njem gabilo tudi to ne da ga zadovoljiš še na najbolj čuden način
Pač...ljudje smo različni! Tudi meni se gabi! Pa kaj!
RE: analna zadovoljitev moškega 24.8.2008 10:22:36
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: sinnerka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
ne prakticiram tega,se mi gabi kosmata smrdljiva rit.
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 11:03:04
*žaži*
Mi je nerodn, k sm se zmotila pri eni zelo pomembni stvari.......sm celo razmišljala zadnjič ali sm prav napisala pa nism bila čist ziher...no danes pa ugotovim, da sm se pa le zmotila...se opravičujem za napačno inf.
Pravilno je tako: Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem. Čeprav je njen osnovni namen proizvodnja semenske tekočine in njeno izločanje v sečnico, prostata ne prispeva le k reprodukciji, temveč lahko moškega pripelje celo do vrhunca.Masaža in dotikanje prostate nekatere moške pripeljejo do najmočnejših orgazmov, kar so jih kdaj izkusili, poznavalci pa pravijo, da dobro vpliva tudi na siceršnje zdravje prostate. Fantje in dekleta....uživajte
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 11:22:49
ronja
Baje res vsem paše, ker majo oni pač tam not točko g., ampak moj lubi noče, da bi to probavala. Sva se pogovarjala o tem in sem mu povedala, da nimam nič proti, vendar pa si tega ne želi. Sem rekla, da naj pove, če si bo premislil, do tlej bom pa pustila njegovo rito pri miru . Nočem, da bi bil nesproščen, ker bi se bal, kdaj mu bom prst v rit porinla , hehe.
sinnerka, do neke mere se strinjam (njegovo telo se mi vsekakor ne gabi, pa tudi najin seks ne), vendar na čisto kakršenkoli način ga pa tudi ne bi bila pripravljena zadovoljit (recimo kak hud sadomazo ipd...) - to bi rajši predlagala, da proba najprej kje drugje, pa pove, če res ne more brez tega živet... Mora bit ipak obema ok, imamo pa različne želje. Na srečo se navadno najdemo taki s podobnimi željami skup (vsaj midva - kolikor vem, hehe ).
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 15:35:46
Anonimen
Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem
Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 17:08:12
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Moška točka G je prostata. To je žleza, ki leži približno pet do sedem centimetrov od zadnjične odprtine na sprednji steni analnega kanala in neposredno pod mehurjem
Aha, zato tako močno radi zadržujemo, ko nas sili na veliko potrebo. Blažen užitek!
RE: analna zadovoljitev moškega 25.8.2008 22:44:30
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark