|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   anala
6.10.2007 21:22:17   
Anonimen
ej punce kako ste seznanjene z analnimi odnosi,moj tezi da bi probu pa se bojim     a je to smotan a ma kaera izkusnje s tem prosm za odgovoreuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: anala
6.10.2007 21:23:46   
lex
ja pa mi je full fajn za popestritev

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.10.2007 21:31:48   
Anonimen
jest sm kr zadovoljna-za popestrit je

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.10.2007 21:38:01   
BaByGiRl
Čist fajn je, sam morata znati...če ne zeeelooo boli. če ne boš sproščena, ona pa bo navalil k..., pol ne bo prijetno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.10.2007 23:36:37   
kajalin*
To je lahk zlooo dobr,sam dost lubrikanta,pa vole morš met.Ja,probiuser posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2007 13:11:16   
Anonimen
poglej kaj se nahaja v besedici popestritev.   popestritev user posted image
drugače pa, če ti ne paše ne delaj. Rit tako ni namenjena temu.

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2007 15:10:27   
srki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2007 20:47:16   
najina pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rit tako ni namenjena temu.

ah ja no sej tut usta ne pa jih tut v ta namen uporobljamo...user posted image  user posted image

faj popestritev je sam res je da moraš bit za tako stvar fajn ugreta...naj te tvoj user posted image  fajn fajn zapali......pol se pojavi verjetnost,da ko enkrat probaš si v tem pol nepotešliva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2007 20:55:20   
Anonimen
kdaj pa kdaj prav pašeuser posted image .
Res je treba poskusit. Ti prav priporočam.
Si me čist zrajcala, komaj čakam, da pride moj domov.

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2007 16:08:22   
Anonimen
Pri nama se pojavlja enak problem. On bi jaz pa si ne upam. SAj me prime kdaj pa kdaj da bi ampak si ne upam. Bomo videli...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2007 16:33:50   
koala
Je zanimivo. Samo vama na srce polagam, da se te pustolovščine lotita počasi in nežno, pa z veliiiiiko lubrikanta.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2007 19:15:37   
Anonimen
Se strinjam, zelo paše, sam previdno... Lahko zelo boli in že pri najmanjši ranici lahko zelo boli še nekaj dni pri izločanju. Zelo počasi, z lubrikantom in previdno. paŠEEEEEE user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.10.2007 19:23:17   
artista7
S prejšnjim sem, s tem zdaj še ne, nekako mi ne paše vedno. morda ko se vrnem s tega doooolgega potovanaauser posted image pol bo itak seeeekal. pa ne, nisem nosečauser posted image

pa seveda, zapalit se pa veliko veliko lubrikanta, priporočam KY gel od Johnson&Johnsonauser posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.10.2007 7:18:51   
Anonimen
ejga punce, a vaš partner tudi pusti da mu kaj v ritko tlačite?

punca bodi pametna, tisti kanal je enosmeren in na stara leta znajo mišice popustit.

ok, probaj že, da ti bo dal končno mir ampak kaj več pa jaz ne priporočam. poznam primere ki imajo težave , so pa bile včasih prave frajerke ko so vse to dopustile.

dejstvo je da anala ni naravna, zakaj bi v nasprotnem primeru rabili razne gele....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
10.10.2007 12:38:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, ker na drugem mestu obstaja naravni gel, ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.10.2007 22:34:34   
Nea_teja_
zelo zanimivo seveda če si ogretuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?