Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ampule proti izpadanju las 23.5.2011 18:17:03
|
|
|
|
Eva19
|
ne, sem jih pa ravno včeraj dobila, ttko da lahko poročam čez čas, če bo kak rezultat.
|
|
|
|
RE: ampule proti izpadanju las 23.5.2011 20:45:08
|
|
|
|
PC Baby
|
Joj, jst bi si moral cel liter gor zlit, da bi pomagalo... A mislite, da če bi si lase ful krtačila in malo na silo čimveč las dol pobrala, da bi prej nehali izpadat? Ker to je res grozno. polna hiša jih je.
|
|
|
|
RE: ampule proti izpadanju las 23.5.2011 21:38:04
|
|
|
|
Eva19
|
pa ne samo da jih je polna hiša, meni se res pozna, da jih mam manj, že tko nimam ne vem kako goste, ampak od poroda je občutno slabše, pa je tamala zdej stara že leto in pol. tko da zdele začenjam kuro z justovim šamponom, in dvakrat tedensko vtiranje teh amoul v lasišče, pa bomo vidl kako bo. se bom pa tud postrigla na kratko in upam da se bo vse skup mal ojačalo
|
|
|
|
RE: ampule proti izpadanju las 23.5.2011 21:53:45
|
|
|
|
PC Baby
|
Meni so prejšnjič tudi izpdali leto in pol. In to v šopih!!!!! Zdaj sem pa slabe 4 mesece po porodu in ne vem če ima smisel kakšno kuro začet, ker mi še tako grozljivo dosti izpadajo, da bom verjetno kr plešasta že čez en mesec
|
|
|
|
RE: ampule proti izpadanju las 25.5.2011 8:13:26
|
|
|
|
lexl
|
Živjo, jaz sicer za te ampule od Justa ne vem kako delujejo, ker jih ne poznam in jih nisem uporabljala. Lahko pa vam priporočam, da naredite eno kuro z Inneov tabletami - gostota las. So pa skupni izdelek Nestleja in Loreala. Jaz sem jih jedla po nosečnosti, ker so mi tudi v šopih izpadali lasje, pa sem po mesecu dni začela opažati neverjetni napredek, ker mi je začelo polno las na novo rasti in so se mi ponovno ful zgostile. Sam tablete je pa potrebno jesti od dva do tri mesece. Pomagajo pa res. Govorim iz lastnih izkušenj. Pozdrav,
|
|
|
|
RE: ampule proti izpadanju las 25.5.2011 20:20:11
|
|
|
|
PC Baby
|
Kaj pa dojenje in te tablete?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?