Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ambulanta za patološko nosečnost-LJ 27.7.2006 13:07:02
|
|
|
|
krtekxx
|
Zivjo vsem! Čas dopustov je, jaz pa sem ugledala . Ko sem se šla naročit moji G (ki je seveda tudi na dopustu) mi je sestra rekla, da si je napisala v karton opombo, da grem naslednjič v ambulanto za patološko nosečnost zaradi preteklih nekaj splavov. Sedaj pa me zanima, če lahko kaj napiše katera, ki je tja hodila že od začetka. Zanima me predvsem: kje to je, kateri ginekologi so tam, ali imaš na začetku kako možnost izbire h komu bi hodil, ali imaš tam samo enega ginekologa ali vsakič drugega No, en kup vprašanj, vem. Rada bi mal vedela kaj me čaka preden grem prvič tja. Lep pozdrav vsem.
|
|
|
|
RE: ambulanta za patološko nosečnost-LJ 27.7.2006 13:19:50
|
|
|
|
darjatimci
|
Ta ambulanta je v pritličju nove porodnišnice,tam kjer sprejemajo tudi za sprejem.
|
|
|
|
RE: ambulanta za patološko nosečnost-LJ 27.7.2006 13:24:36
|
|
|
|
mala maja
|
ja to je res tam ne tista vrata za sprejem ampak sosednja. Drugače pa te bodo verjetno poslal na PDC na razne preiskave. Nič se ne boj samo malo več te bodo spremljali. Sej ni tko hudo sam verjetno te bodo skozi vso nosečnost spremljali zdravniki iz porodnišnice in ne tvoja G.Edina zoprna stvar so VRSTE in dolge ure čakanja. Pa to da moraš dat vodo in kri v leonišče. jaz sem v tretji nosečnosti hodila od 3m naprej pa do konca. Pa me je moja g vseeno hortela še videti da me je še ona ene 4x pregledala.
|
|
|
|
RE: ambulanta za patološko nosečnost-LJ 27.7.2006 13:50:00
|
|
|
|
Astrica
|
Kot je že napisala mala maja. Javiš se v sprejemni čisto na začetku (ali pa na koncu hodnika, odvisno iz katere smeri greš) - ista sprejemna pisarna kot za UZ. Potem ti bo pa že sestra povedala kam. Važno je, da gledaš table, kje je sprejem za UZ, ker se mi zdi, da za APN ni posebej "smerokazov". Za zdravnike vem, da je prim. Cerar in ena prijazna gospa. Če so pa še drugi pa ne vem. Jaz hodim k Cerarju, ki je tudi moj osebni G. Enkrat sem bila pa pri tej drugi G čisto na hitro zaradi bolniške, ker ni bilo Cerarja. Predvidevam, da ti dajo enega G in k njemu hodiš do konca. Je pa smešno, ja, po eni strani - si "na rizični nosečnosti" pa te pošiljajo sem pa tja za dajat kri in vodo...
|
|
|
|
RE: ambulanta za patološko nosečnost-LJ 27.7.2006 19:01:56
|
|
|
|
KODA
|
Jaz sem v obeh nosečnostih hodila tja.Obakrat sem imela isto zdravnico,ki spremlja nosečnice z diabetesom.Res,da se je včasih dolgo čakalo,ampak,sem bila z njenim delom zadovoljna.Lepo je skrbela za nas.
|
|
RE: ambulanta za patološko nosečnost-LJ 28.7.2006 8:30:58
|
|
|
|
Mikica
|
Hodila sem na preglede k dr. Blejčevi, prijazna gospa, le dooolgoooo čakaš na pregled. Nisem bila na bolniški in sem si vedno morala vzeti dan dopusta za pregled.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?