Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 4.3.2008 23:13:50
|
|
|
|
DragonLady
|
Imaš napotnico svojega ginekologa za carski rez? Tudi jaz sem imela urgentni carski rez (na Ptuju), pa me zanima, kako bo, ko bom naslednjič rodila. Ti pa priporočam, da se zmeniš, da naj te obravnava kdorkoli, razen dr. Jolič... Mene so na Ptuju obravnavali huje kot žival v klavnici, ampak to je pač samo moja izkušnja. Upam, da boš ti imela več sreče na Ptuju... V vsakem primeru pa držim pesti za vaju z malim sončkom!
|
|
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 5.3.2008 8:26:52
|
|
|
|
mala pikica
|
janjamodra greš na ginekološko-porodni oddelek (lahko pro vratarju v bolnici vprašaš, kje je), in spodaj v sprejemni vprašaj sestro, kimu lahko daš papirje. Pa vse lepo ti želim! In nič se bat, so veliko bolj prijazni vsi skupaj kot je zadnje čase slišati
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 5.3.2008 12:27:52
|
|
|
|
janjamodra
|
Hvala obema. Sem uredila, določili so mi datum za carski rez, bil pa je dr.Saša Djukanovič in je bil res prijazen. Zaenkrat imam dober občutek, upam da me ne razočarajo. Lp
|
|
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 5.3.2008 22:24:21
|
|
|
|
mala pikica
|
Dr.Djukanovič je res fajn, pa še predstojnik je. Želim, da bi bilo vse vredu in da bi hitro imela štručko pri sebi. Kasneje pa nam le sporoči, kako si bila zadovoljna.
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 8.3.2008 18:36:24
|
|
|
|
lana38
|
Jaz sem 2 krat rodila v P Ptuj in imam same pohvalne besede za osebje. Dr. Joliča nisem srečala drugače kot na viziti. Če bi še tretjič rodila, kar ne bom, ker me EMŠO preganja, bi šla spet v P Ptuj. Enkrat sem bila na UPN v P Lj, pa sem bila zelo razočarana nad osebjem na E oddelku. Vsa pohvala osebju na oddelku A in v porodnem bloku. Na E oddelku pa rezen 2-3 sester delajo sami zmaji. LP
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 16.7.2008 19:32:55
|
|
|
|
žanam
|
Ptujska bolnišnica( ginekološi oddelek) je vse prej kot BOLNIŠNICA. Visoko noseča ženska mora po 3-4 ure sedeti v neprezračeni čakalnici; gospe, ki pridejo za tabo, ovešene z zlatom, odišavljene... malce počakajo in že so noter; ti pa še vedno čakaš in čakaš, zraven tebe pa sedijo še ženske, ki pridejo zgodaj z avtobusi na preglede, tudi za njih je isto. Žal se ne pišem Drnovšek al pa Janša, tudi zaposlena nisem tam, pa plave kuverte tudi ne nosim. Kje je tukaj inšpekcija za delo? Naslednjič bom šla taborit pred ginekološkega, mogoče bom pa takrat prva na vrsti. Punce, če niste v sorodu z zgoraj navedenimi, pojdite raje drugam!!!!
|
|
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 18.7.2008 20:31:33
|
|
|
|
neisha80
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanam Ptujska bolnišnica( ginekološi oddelek) je vse prej kot BOLNIŠNICA. Visoko noseča ženska mora po 3-4 ure sedeti v neprezračeni čakalnici; gospe, ki pridejo za tabo, ovešene z zlatom, odišavljene... malce počakajo in že so noter; ti pa še vedno čakaš in čakaš, zraven tebe pa sedijo še ženske, ki pridejo zgodaj z avtobusi na preglede, tudi za njih je isto. Žal se ne pišem Drnovšek al pa Janša, tudi zaposlena nisem tam, pa plave kuverte tudi ne nosim. Kje je tukaj inšpekcija za delo? Naslednjič bom šla taborit pred ginekološkega, mogoče bom pa takrat prva na vrsti. Punce, če niste v sorodu z zgoraj navedenimi, pojdite raje drugam!!!! Jaz imam drugačne izkušnje,pa se ne pišem Janša,niti jim ne nosim kuvert..pa tud zaposlena nisem tam.
|
|
|
|
RE: Nujno-porodnišnioca Ptuj! 19.7.2008 21:14:19
|
|
|
|
žanam
|
Me veseli da maš dobre izkušnje, jaz jih pač nimam, in mislim da ni nič narobe če se to pove, mar ne?!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?