Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alugus in tefal v pom. stroj? 23.7.2009 11:13:39
|
|
|
|
miapia
|
Vse posode perem v pom.stroju. Teflon pa se razkraja šele pri 260 stopinjah, tako da mit o povročanju raka spraskanega teflona sploh ne drži.
|
|
RE: alugus in tefal v pom. stroj? 23.7.2009 15:55:30
|
|
|
|
robinzon
|
Alu v stroju potemni, teflon pa opraska tableta in ne temperatura. Odvisno je tudi od kvalitete teflona. Pomivam ga na roke, že zato, ker je enostavno in mi za ponve zmanjka prostora v stroju.
|
|
|
|
RE: alugus in tefal v pom. stroj? 23.7.2009 16:02:42
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: robinzon Alu v stroju potemni, teflon pa opraska tableta in ne temperatura. Odvisno je tudi od kvalitete teflona. Pomivam ga na roke, že zato, ker je enostavno in mi za ponve zmanjka prostora v stroju. Hotela sem povedat, da tudi če je teflon opraskan, ni nič hudega, ker ni škodljivo. Drugače imam pa jaz posode za kuhat in ne zato, da bi jih glancala, tako da mi je vseeno, ali potemni, ali je lisasto... Važno je, da so čiste in oprane, na roke ali pa v stroju.
|
| Stran: [1] |
Varčevanje za otrokajenkicaAli imate odprt varčevalni račun za otroka?da (
49%)
ne, vendar ga nameravamo odpreti (
22%)
ne (
29%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!