|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alternativa Legofer sirupu
7.10.2010 10:12:30   
nikki09
Zdravo,
zanima me, katera alternativa obstaja za legofer sirup, sem sicer že nekaj našla z brskalnikom, pa ne vem če je še aktualno, oz. ali obstaja kaj novega. Našla sem Aktiferrin kapljice in Ferrobet tablete. Oboje naj bi se dobilo v Avstriji. Kaj je boljše?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alternativa Legofer sirupu
7.10.2010 10:19:05   
Katy78
Jaz sem našemu fantku dajala Aktiferrin kapljice. Mi smo sicer dobili na recept Ferrum Lek, pa ga je po njemu zvijalo pa še ven ga je pljuval. Poleg tega je Ferrum Lek (in Legofer verjetno tudi) dvovalentni žel. pripravek, Aktiferrin pa trivalenten in se v krvi hitreje in bolje veže.

Jaz sem prvo stekleničko dobila v lekarni Arnika v ŠK. Loki, gospa mi jo je kar po pošti poslala.

(odgovor članu nikki09)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.10.2010 9:39:42   
koala
Moj sin je dobil alergično reakcijo na Ferum lek, zato mu ga nisem dajala (ppa še zobke obarva) potem pa mi je pediatrinaj svetovale ferrobet tabletke. Te je dobro prenašal in kri se mu je lepo popravila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.10.2010 15:46:14   
nikki09
Katy78 in Koala,

hvala za vajino pomoč, vendar sem bila danes v Avstriji-v dveh lekarnah in so mi rekli, da tako Ferrobet tablete kot Aktifferin kapljice izdajajo samo na recept.user posted image
Pri nas pa imajo samo Legofer in Ferrum.

LP

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.10.2010 15:51:33   
Sacherca
http://www.docsimon.com/article/aktiferrin-drops-30-ml

Poslji mail,ce ti jih posljejo v Slovenijo.

Drugace pa sem jih jaz kupila v Avstriji brez recepta pred dvema letoma.

(odgovor članu nikki09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.10.2010 18:44:30   
Dashenka
Kaj pa ti ni všeč pri Legoferju?

Meni edino po tem sirupu ni bilo slabo.
Po vseh ostalih variantah sem namreč bruhala kot zmešana.

(odgovor članu nikki09)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.10.2010 9:36:38   
nikki09
9 mesečnega sina zvija po tem sirupu, pa je pediatrinja najprej zmanjšala dozo, ampak ker tudi to ni zadostovalo, sem zato spraševala po alternativi. Danes pa sva dobila bel recept, na podlagi katerega lahko v Avstriji kupiva zdravilo.user posted image

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?