|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alpsko mleko
6.4.2005 21:09:53   
mahija
Pozdravljene!

Zanima me kdaj ste kaj začele svojim nadebudnežem dajati kravje (alpsko mleko), predvsem npr. ko ste kuhale mlečni gris ali riž. Vem, da je priporočljivo do 1 leta nič kravjega mleka, pa vendarle. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alpsko mleko
6.4.2005 21:12:26   
SILVA
Našemu že od sedmega meseca.Nam je priporočila pediatrinja,ker ni hotel adaptiranega mleka pit,prej se je pa dojil.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alpsko mleko
6.4.2005 21:21:13   
NinaŠ
Midva sva se do 5,5 meseca izključno dojila, potem pa sem za kuho takoj začela uporabljat alpsko mleko - mislim da pri ene 6,5 - 7 mesecih, ker sva na začetku itak začela z zelenjavo in sadjem. Samega mleka pa še danes bolj malo oz. nič ne popije (se tud še dojiva in ga niti ne silim).

LP

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   alpsko mleko
6.4.2005 21:28:28   
mahija
Ali potem ne daješ malemu nobenih ostalih mlečnih kašic, ki se pripravljajo z mlekom, ali jih pač pripravljaš z alpskimm mlekom (1,6%mm ali 3,2%mm).

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   alpsko mleko
6.4.2005 21:38:17   
mahija
Ali je katera že probala dati proseno kašo kuhano na mleku malčku?

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   alpsko mleko
6.4.2005 21:42:04   
NinaŠ
Vse pripravljam na alpskem mleku, uporabljam pa 1,6%mm+Ca (ker smo tega vedno kupovali, nisem spreminjala navad).
Prosene kaše pa še nisem poskusla dat, ker se nikdar ne spomnim nanjo - mogoče jo bom pa zdaj res kdaj kupila.

LP

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   alpsko mleko
6.4.2005 21:55:18   
TaRe*
Jaz tudi že od šestega meseca vse na alpskem mleku delam,3,2,ker nam je tako priporočil pediater.
Pije ga pa ne,ker tudi adaptiranega ni več hotela takrat.:zmeden:

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   alpsko mleko
7.4.2005 8:37:02   
puncica
Mi smo začel pri 7 mescih, itak pa ga je spila čez dan cca 1 dcl. Sem pa mal civkala kaj bo, a za enkrat ni problemov. Smo ga pa uporbljat za gris pa mlečn riž pa polento, ker se mi je zdel z adaptiranim mlekom vse to pacat ful čudno.:zmeden2:

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   alpsko mleko
7.4.2005 10:39:11   
ajda11
Jaz proseno kašo zakuham v zelenjavno juho, da ne je ravno vsak dan le krompirja ali riža. Na mleku še nisem probala. Se pa prosena kaša fajn nakuha zato je ni potrebno veliko in je zelo dobra.

(odgovor članu mahija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?