|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alo punce...
22.3.2005 21:48:29   
teja21
veste kaj me zanima kdaj ti pove g. kaj pričakuješ, ali fantka ali punčko.
nekatere pravite da že v 12t?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   alo punce...
22.3.2005 21:56:48   
Pinja
Men je gledala nekje v 22t, pa ni vidla točno kaj je in smo imeli paketek presenečenja :roza:. Pred 20t se po moje ne more točno določit. Naša je imela popkovnico med nogami in je bilo videt kot da je :modri:, ampak res ni bla ziher in prov je mela ;). V 12t pa sigurno ne!

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   alo punce...
22.3.2005 22:26:36   
Gina
Jaz sem pri 14. tednih že vedela za fantka. Za drugega :modri: pa pri 16. tednih.Za fantka itak prej vidijo, ker je bolj zihr.:)-
Za punčko se do konca ni videlo.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   alo punce...
22.3.2005 23:36:51   
pravljica
ja, pri meni je blo v 12. tedu na NS pri dr strahovi...na morfologiji je dr miheličeva to 100% potrdila...moja G pa ni videla nič...bomo videli :)

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   alo punce...
23.3.2005 7:15:55   
Sugy
pri meni je na nuhalni v 14.tednu že rekla, da se ji zdi da bo :modri: ;)

Pravjo, da če rečejo da je fantek, je to kar dost verjetno, ker lahko zavede edino popkovnica (če visi med nogicami :) )

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   alo punce...
23.3.2005 8:21:35   
katarina2004
Tudi jaz sem prvič zvedela na nuhalni (12 tednov) je rekel dr.Pušenjak, da je 90% :roza:.

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   alo punce...
23.3.2005 10:44:35   
saba
meni G. prejšnji teden na THT ni rekel nič. ko sem ga vprašala, je samo rekel da je še prezgodaj:zmeden:

sicer pa je :duda: non stop čepel, tako da se ni nič videlo

(odgovor članu teja21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?