azzura
|
KATASTROFA!Ne rečem stara metoda ,za zobke je res belo vino,ampak tako,da namočiš v vino prst in namažeš otroku dlesen in res pomaga,saj hladi in ga ne opija.Res je,da se vsak starš zgroža ob tej misliji,da bi njegov otrok imel vino po ustih.Sama sem bila v tej situaciji in povem vam,da sem skoraj znorela,ko mi je mama rekla ,da naj mu namažem dlesni z vinom. je dobil zelo hitro zobke in res je bilo hudo ga gledat kako trpi,ker ga dlesni srbijo in bolijo.Sprva sem v lekarni kupila mazila-gele za dlesni ampak on je te gele kar hotel jest in pravzaprav niso nič pomagali,na koncu sem cedla ,saj nisem spala cele noči zaradi zobkov,popustila sem in dovolila ,da mu namažejo dlesni z belim vinom in glej ga zlomka res je pomagalo ,sicer ga je še srbelo in motilo in bolelo a dosti manj.Upam,da pri ne bom imela takih težav.Je pa res,da nekateri starši radi pijejo in zato dajejo svojim malčkom pit alkohol samo zato,da bi se jim smejali:"GLEJ KAKO SE KREMŽI NAŠ TAMAU!"Po mojem pojmu so tej starš res malo .Ne vem kako,da jih nihče ne prijavi,saj niso vredni,da so starši.Stakim vedenjem uničujejo malčke in njihove možgančke,ko pa zrastejo se pa čudijo zakaj so njihovi otrci postali divjaki,so padli v slabo družbo, so pretepači ,agresivni itd.Res ne vem v kakšnem svetu živimo