|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali vas kdaj udari?
17.3.2006 10:13:27   
Anonimen
mož, fant, partner namreč.

Mene je včeraj zvečer udaril. Zakaj? Jaz sem njega po nesreči po nosu. Res. Ko sem se obrnila, sem ga po nesreči po nosu. Ne nalašč. Medtem, ko sva se pogovarjala. On pa je kar hitro "odgovoril" in me 3x!!! močno boksnil v nogo. Tako me je zabolelo, da sem jokala na glas...user posted image . V joku sem mu rekla, da grem drug dan k zdravniku in na policijo in da se bom ločila, ker "Mene ne bo nihče tepel." Saj vem, da sem malo pretiravala. Ampak ni mi bilo vseeno. Zjutraj sem pogledala in opazila modrico na nogi...

Danes sem anonimna, ker nočem, da bi potem cela vas kazala s prstom za mano - a ta je tista, katero tepe. Upam, da me razumete.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali vas kdaj udari?
17.3.2006 10:19:39   
snorlax
Meni se zdi tale reakcija od tvojga malo tumač!user posted image Če si ga po nesreči kresnila, a zdaj te bo pa on naboksal, al kaj? Ne vem, no.

Ali je to njegov prvi izbruh? Ali sta že dolgo skupaj? Če sta na začetku poti in se je to začelo, imam nek slab občutek, da se bo stopnjevalo. Če sta pa že dolgo skupaj in je bil do sedaj OK, potem se pa le pogovorita, kaj ga je pičilo.

Srečno!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.3.2006 10:22:35   
Anonimen
Skupaj sva že dolgo. Več kot 10 let. Na tak način se do sedaj še ni pokazal. Saj zjutraj se je potem priplazil in se opravičeval. Samo sem se odločila, da ga vseeno dam "malo na hladno" za kak dan al pa dva.

Včeraj zvečer po tem dogodku sem pa kar spokala z odejo vred v dnevno sobo na kavč.

Saj ne bom šla nikamor na policijo. Samo ni mi vseeno. Malo se pa že spoštujem in tega si ne smem dovolit.

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.3.2006 10:23:10   
muha1
Prav nič nisi pretiravala! Pa kaj si sploh dovoli, da te tako brez vsakega vzroka udari user posted image . Morala se bota pošteno pogovoriti, saj nikoli ne veš, kaj ga bo še pičlo!
Če bi name mož samo roko položil, verjami bi mu pošteno vrnila. Če ne že fizično, pa psihično. Drugače pa smo zelo miruljubna družina, vendar, nikoli se ne ve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.3.2006 10:23:21   
Anonimen
Odvisno od konteksta. Da bi me udaril v jezi, me ni nikoli. Ima pa včasih malo zgrešen občutek, kako močen je, potem pa misli, da me kao stisne k sebi, v resnici pa skoraj izdihnem. Ali pa me kao sune v ramo, pa mi jo skoraj izpahne. In jaz to naravnost SOVRAŽIM!!!

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2006 10:24:12   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Meni se zdi tale reakcija od tvojga malo tumač!user posted image Če si ga po nesreči kresnila, a zdaj te bo pa on naboksal, al kaj? Ne vem, no.

Ali je to njegov prvi izbruh? Ali sta že dolgo skupaj? Če sta na začetku poti in se je to začelo, imam nek slab občutek, da se bo stopnjevalo. Če sta pa že dolgo skupaj in je bil do sedaj OK, potem se pa le pogovorita, kaj ga je pičilo.

Srečno!user posted image

Jaz bi isto odgovorila. Se pa te zadeve res rade stopnjujejo, tako da se pogovori. Meni se to še ni zgodilo, bi pa sigurno hitro odreagirala, ker se to pač ne dela!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2006 10:25:55   
snorlax
Anonimna, praviš, da sta dolgo skupaj in da je to prvič. Mene bi predvsem zanimalo, od kod taka huda reakcija? Po moje bi se morala temeljito pogovorit okoli tega. Lahko je reagiral čisto nagonsko, čeprav to ni opravičilo.

Upam, da bosta to uspešno rešila!user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2006 10:28:09   
Anonimen
Ja prvič je. Še posebno se mi zdi čudno, da me je moral kar 3x!!! boksniti. Saj bi bilo že 1x popolnoma dovolj. In vedel je, da ga nisem nalašč po nosu. Cel da že o tem razmišljam. Ob 1h imam pa en pomemben razgovor za službo. In potem naj bom pri vsem tem še samozavestna. Ah ti moški...

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 10:30:05   
Mala Vita
Ne nikoli me ne udari, ker se spoštujeva in imava "zdrav" zakonuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 10:31:48   
muki1
Nagonsko bi valda res bilo samo enkrat user posted image .
Jaz bi mu že pokazala svoje. Bi šla do odvetnika, tudi če se ne nameravaš ločit. Naj mu pošlje kakšen papirček o ločitvi. Pes umazan. Joj, kak mene taki posti razjezijo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 10:32:49   
Anonimen
Jaz sem tudi do sedaj mislila, da imava zdrav odnos in da se spoštujeva. Potem ti pa taka reakcija v trenutku spremeni odnos... in vidiš, da je vse minljivo.

(odgovor članu Mala Vita)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.3.2006 10:34:29   
Anonimen
In potem ti zjutraj pošlje sms, na katerem piše Oprosti.

In najbrž si misli, da je zadeva rešena...  Me prav zanima, kakšen bo vikend. Najraje bi se kar nekam umaknila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.3.2006 10:41:00   
Margareta
Ne nikoli.

Se pa včasih malo za hec poboksava, ampak se zraven smejiva.

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.3.2006 10:41:33   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

. Najraje bi se kar nekam umaknila.

To bi bila zelo dobra poteza. Naj malo razmisli o sebi !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.3.2006 10:45:47   
snorlax
Ne se umikat. Sooči se s tem. Povejta si vse. Ne vrečt puške v koruzo.

Čeprav bi jaz po takem dogodku pričakovala kakšno bolj konkretno opravičilo kot SMS (pa ne mislim v materialnem smislu).

Pa ne oziraj se na tiste, ki ti dajejo nasvete v smislu meni se to ne more zgodit. Vsaki se lahko to zgodi. Saj sama praviš, da te je presenetilo in da tega nisi pričakovala. Poslušaj samo svoje srce, daj si malo časa in predvsem razčistita tole do konca, če ne, te bo kar naprej glodalo. Če bosta razčistila in si oprostila oz. ti njemu, bo šlo naprej.

Ne zagovarjam tega, da moški sploh položi roko na žensko (take dede bi kar user posted image user posted image user posted image ), samo tole je meni bolj kot kakšna čudna reakcija kot to, da bi bil nasilen. Še enkrat pravim, pogovorita se, ne kuhat zamere, pridi temu do dna.

Pa srečno na razgovoru za službo. Držim pesti za službo in za vaju!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
17.3.2006 10:46:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2006 10:47:47   
Anonimen
Pa še vreme bo lepo.

Sem se v tej žalosti zdajle spomnila na eno izjavo: Za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska. Za vsako uspešno žensko pa stojijo trije moški, ki jo pri tem ovirajo.

Danes sem malo jezna na tale moški svet... pa ne smem posploševat. Ampak razočarana sem nad njim.

(odgovor članu mamči)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2006 10:54:32   
mamči
Verjamem, da si razočarana, ker te je grdo prizadel user posted image . Po govori se, pol pa imaš še vedno šanso lepo vreme izkoristit nekje vstran od njega. Da se malo distancirata, ker meni se zdi da moški ravno takrat, ko so sami s seboj malo bolj resno premislijo o sebi.
Če pa jim ni do pogovorov pa vse obrnejo bolj na :eh, saj ni nič, kaj toliko kompliciraš...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.3.2006 11:12:13   
CatJa
Tepeva se ravno ne, se pa včasih v ramo boksneva. Ponavadi njega bolj zaboli kot mene user posted image  

Najbrž ga je moralo fajn zabolet, pa te je čist nagonsko nazaj, kaj pa vem. Upam, da mu ne pride v navado.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.3.2006 11:14:20   
soncece24
Skupaj sva 4 leta in nikoli me še ni udaril, ne vem kaj bi nardila, če bi me. Če bi me v jezi, potem bi kufre pakiral in na cesto letel, ker agresivnosti pa ne toleriram. Jaz bi se na tvojem mestu vsedla z njim dol in ga kr odkrito vprašala, zakaj je to naredil in mu povedla, da se pa tepst ne pustiš in da če se te še enkrat dotakne se boš ločla. Jaz pač pravim da kdor enkrat udari bo tudi drugič....

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.3.2006 11:49:29   
tinatona
Jaz sem itak samska; ampak mene bi partner samo trikrat udaril...

prvič, zadnjič in nikoli več. RES!!! Še tisti moment spokam kufre (al pa njemu - odvisno kje bi živela).

LP Tina

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.3.2006 11:53:47   
dory
Mja ce je hec v igri, potem razumem zadevo...pa se to tko,da te ne udari fajn....

To kar je pa teb naredu,je pa res hudo...take reakcije pa se ne...sploh pa ne na tak nacin...aja,a naslednjic,ce ga bos po nesrec sunla se kam drugam,recmo v mednozje, ti bo pa nogo zlomu al kaj???

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.3.2006 12:48:07   
Vilma
Odreagirala si tako kot bi sama.
Dogodku si dala težo, nisi mu kar takoj oprostila, veš, da si tega ne smeš dovolit.
Mislim, da je ta trenutek in to, kako boš odreagirala zdaj, pomemben tudi za naprej.
Prav je, da si šla spat ločeno, prav je, da ga daš malce "na hladno".
Naj se zaveda, da je naredil napako, da si prizadeta. Naj popravi, kar je naredil narobe!

In ko se bosta dokončno pobotala, se zmenita tudi za naprej.
Jasno mu daj vedet, da udarcev ne boš trpela. da če se bo ponovilo, da boš šla stran.
Zelo zelo pomembno je, da dobi jasno sporočilo od tebe, da tega nočeš, ne sprejemaš in da se ne sme ponoviti. Nikoli!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.3.2006 12:52:31   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Ne se umikat. Sooči se s tem. Povejta si vse. Ne vrečt puške v koruzo.

Čeprav bi jaz po takem dogodku pričakovala kakšno bolj konkretno opravičilo kot SMS (pa ne mislim v materialnem smislu).

Pa ne oziraj se na tiste, ki ti dajejo nasvete v smislu meni se to ne more zgodit. Vsaki se lahko to zgodi. Saj sama praviš, da te je presenetilo in da tega nisi pričakovala. Poslušaj samo svoje srce, daj si malo časa in predvsem razčistita tole do konca, če ne, te bo kar naprej glodalo. Če bosta razčistila in si oprostila oz. ti njemu, bo šlo naprej.

Ne zagovarjam tega, da moški sploh položi roko na žensko (take dede bi kar user posted image user posted image user posted image ), samo tole je meni bolj kot kakšna čudna reakcija kot to, da bi bil nasilen. Še enkrat pravim, pogovorita se, ne kuhat zamere, pridi temu do dna.

Pa srečno na razgovoru za službo. Držim pesti za službo in za vaju!user posted image user posted image

Jaz se s tem kar strinjam. Naj ti on iz svojega vidika, občutkov razloži to njegovo reakcijo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.3.2006 13:03:40   
Anonimen
Sorite ženske, mogoče se bo kteri zdelo smešno al mimo ampak jaz njenga po svoje razumem, ker sem tud js enkrat tako odreagirala.

Me je čist po nesreči udaril, mislim da v koren nosu. Tako me je zabolelo, da sem videla vse do tazadnje meglice v galaksiji. In res je blo po nesreči. In to sem vedela!
Ampak sem ga ene trikrat tko nazaj boksnila, da je bil tud on drug dan plav. Pa sem eno čist miroljubno bitje. Popolnoma - neglede na karate.user posted image

In zakaj sem ga? Ker me je bolelo. In sem hotela, da ve da me boli. NAPAČNA REAKCIJA, vem in sem vedela. Ampak tisti trenutek sem mu hotela samo prizadejat bolečino in nič drugega. Sploh nisem razsodno razmišljala. Sam to sem mela pred očmi, da ga mora bolet vsaj tolk k mene. Pa me je revež res po nesreči po nosu. Ampak ****. No, sej sem se mu opravičila in opravičevala še naslednjih par dni, pa tud razložila sem mu zakaj sem ga.
Aja, pa še to sem pričakovala in hotela od njega, da me učka in tolaži, ker me je nos bolel. Niti pomislila nisem, da morda njega tud boli.user posted image  Kura zmešana, jstuser posted image user posted image user posted image

Samo mal vpogleda v to kaj se mota po glavi. Ga ne zagovarjam!. In sem proti VSAKRŠNEMU NASILJU!!!!!

< Sporočilo je popravil pikec0 -- 17.3.2006 13:08:51 >

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?