Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 3.8.2009 12:20:12
|
|
|
|
ksenjak
|
viroza, ki se prične z enodnevnim bruhanjem, rahlo TT, potem pa z dvodnevnim driskanjem? Mene bo namreč v tem trenutku kar pobralo od slabosti. V petek je hči bruhala, naslednja dva dneva je imela drisko. No, danes ponoči je sin bruhal, prav tako je imel drisko. Govorim prej z mojim, pravi, da je sin že boljši a kaj ko sem začela zdaj bruhati še jaz (pa še v službi sem, najraje bi se pa dol ulegla). Ma res ne vem, kam vse to pelje. A se to dogaja še kje? lp
|
|
|
|
RE: ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 3.8.2009 12:41:39
|
|
|
|
mimi30
|
ja, jaz sem tole virozo fasala na morju....sem bla tolk boga, da ni variante, da bi stala na nogah....celo noč bruhala in pol dva dni driskanja....dragi jo je imel v milejši obliki, samo slabost brez bruhanja....mala dva sta zaenkrat vredu, upam da tako ostane v vrtcu pa niso nič rekli, da bi imel kdo kaj takšnega
|
|
RE: ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 3.8.2009 13:16:22
|
|
|
|
Ribica **
|
A ze spet al kaj?
|
|
|
|
RE: ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 3.8.2009 13:27:06
|
|
|
|
liliana
|
Mi smo to imeli lansko leto na dopustu......hči, jaz, mož.....in še vsi, ki so bili z nami v tistem času......
|
|
|
|
RE: ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 3.8.2009 13:28:54
|
|
|
|
NATAŠA35
|
madonca a spet kaj razsaja...
|
|
[Brisano sporočilo] 3.8.2009 23:19:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 5.8.2009 7:14:11
|
|
|
|
ksenjak
|
Očitno res razsaja. No, mi smo se končno pocajtali, vsaj do nadaljnega. Naj pa povem, da stvar vsaj ni dolgotrajna. Pri meni je trajalo en dan, pri otrocih pa dva. lp
|
|
|
|
RE: ali v vašem vrtcu tudi razsaja... 5.8.2009 10:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, od naših prijateljev sta oba otroka imela isto in za njima še foter. Našadva nista v vrtcu in se malo tolažim, da je malo šans, da pokasirata tako virozo. Ampak glede na to, da gremo v petek na morje, šanse za kakšno piz*darijo že naraščajo...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?