|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali ustreza?
17.12.2008 15:57:23   
vesela veselka
Noseca sem 33 tednov, zredila pa sem se 11 kg. Ali se vam zdi to normalno? Se mi zdi, da se nekatere fuuuull velik zredijo, jaz pa ne. Kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali ustreza?
17.12.2008 16:01:18   
ana**
Jz mislim,da je normalno!

Odvisno je od nosečnice do nosečnice kolko se zredijo...Pač kolk ti user posted image vzame vstran!

Pa ne sekiraj se koliko se druge redijo. Če je z user posted image vse vredu ni panikeuser posted image

(odgovor članu vesela veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2008 16:04:57   
ANITA D.
Čisto normalno,jaz sem se zredila 12,13 kg pa je bla punčka težka 3290g velika pa 50 cm.

user posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2008 16:19:23   
Anonimen
A bis e hotela 30 kil zredit al kajuser posted image

če ne bi bilo ok, bi ti že sam G povedal.
Jaz sem se pa zredila samo za 7 kg in ?
Drugič pa 20user posted image

(odgovor članu ANITA D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 16:45:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2008 16:49:47   
zmajaz
Idealno naj bi bilo, če se nosečnica zredi 10-13 kg. Je sicer tudi nekaj takih, ki se manj, večina se pa več, vendar ta večina ni merilo, da bi lahko rekla, da je zdaj s tabo ali otročkom kaj narobe, če si se manj - bodi srečna. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2008 17:50:42   
Netopirčy81
Ustreza? Če kaj ne bi bilo ok, bi ti že G rekla. Jest npr. se nisem obremenjevala s tem, ali določenim tednom ustreza moja pridobitev teže, ker so počutje in da je vse ok z otročičkom...

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2008 18:18:07   
katra55
Jaz sem se do konca nosečnosti zredila 12kg.

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2008 20:00:49   
naia
no, sama sem noseča 31.tednov, danes imela pregled in sem se zredila za 4 kg, delala mi je ultrazvok in tamala pravilno raste, po merah ima 1840 gramov, sem se malo obremenjevala glede na "premalo" kg...

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2008 20:00:49   
kajajaka
draga moja... saj te ne želim strašit, ampak pred sabo imaš še 7 tednov, ko detece najbolj raste in žal ti tudi... Ne razmišljaj preveč o tem. 11 kg je čisto ok, pa tudi, če jih bo do konca še 5, se nič ne sekiraj.

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2008 20:02:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vesela veselka

Noseca sem 33 tednov, zredila pa sem se 11 kg.

Jaz sem se v 1.user posted image do 32t zredila le 6kg, do konca pa še 10kg, torej skupno 16kg! Torej se lahko tudi tebi zgodi na koncu še marsikaj. user posted image

Sicer pa koliko se kakšna zredi med nosečnostjo nič ne pomeni, če ne veš s koliko kg je sploh startala. Dr. Pušenjak je celo na MON-u napisal, da tiste nad ITM30, da tud če se med celo nosečnostjo ne bi zredile nič, da ne bi bilo čisto nič hudega, prej obratno. Ampak tale naš stric Stanko ne ve kaj so hormoni in napadi lakote in požrešnosti (pa še vse kar spada zraven nosečnosti). user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2008 21:54:25   
benika
Jaz sem se v user posted image  zredila za 4 kg, pa ni bilo nič narobe. Večji problem je bil, ko sem si po porodu prižrla 10 kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2008 9:15:55   
blaža
Moja kolegica se je zredila samo 9 kil in je bil otrok težek 4.200g in dolg 60cm. Imela je zelo majhen trebuh in nimam pojma kako se je stlačil notri.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2009 17:44:50   
EMILY 3
jaz sem se zredila za 20 kg.in sem že za tri tedne po porodu zgubla vse.in se vrnila na 52 kg.niti sama nisem mogla verjeti,ker sem se vedno bala da bom morala mesce in mesce telovadit.pa nisem niti enkrat.no pravijo pa tudi da je to odvisno od genov.mogoče pa je ker je pri moji mami blo enako kod pri meni.nevem mogoče pa sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2009 20:24:04   
rj1808
IZVIRNO SPOROČILO: EMILY 3

jaz sem se zredila za 20 kg.in sem že za tri tedne po porodu zgubla vse.in se vrnila na 52 kg.niti sama nisem mogla verjeti,ker sem se vedno bala da bom morala mesce in mesce telovadit.pa nisem niti enkrat.no pravijo pa tudi da je to odvisno od genov.mogoče pa je ker je pri moji mami blo enako kod pri meni.nevem mogoče pa sreča..

Upam da bom jaz tudi tak srečna..:)..+20kg..PDP- včeraj..:)

< Sporočilo je popravil rj1808 -- 2.3.2009 20:25:09 >

Carpe diem!

(odgovor članu EMILY 3)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2009 20:55:42   
marjetica8
jst sem v 32. tednu in sem se zredila +14. S tem da mi je v zacetku nosecnosti slo ful gor in sem sem se bala da ce bo slo tko kot je slo takrat, da se bmo do konca zredila +30user posted image ! No, zadnji mesec se nisem zredila niti za celo kilo. Pa me je vseeno ginekolog ze kregal da sem se prevec zredilauser posted image ! Pol pa berem da se ene res zredijo za 30 kg in vse zgubijo po porodu...upam da bom med srecnimi tudi jazuser posted image !

(odgovor članu rj1808)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2009 9:25:52   
dreamhorse
Jaz sdem v 27 tednu in sem se do sedaj zredila cca. 9 kg... vendar vse od 16 tedna naprej... pred tem pa niti deke... pa se ne sekiram... kar bo bo... ginekologinja me krega, ampak kaj.. saj bom jaz tista, ki se bom bodla s kg ji, ko bom rodila...

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.3.2009 9:53:01   
lananai
Jst sem v 30. tednu in sem se do zdej zredila 2kg. Se ne sekiram, bo pač bebica mogoče malo manjša, bo vsaj lažje ven prišla. user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.3.2009 15:33:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem v 30. tednu in sem se do zdej zredila 2kg. Se ne sekiram, bo pač bebica mogoče malo manjša, bo vsaj lažje ven prišla. user posted image

To pa sploh ni rečeno. Ker si bebi itak vzame iz tvojih zalog kolikor potrebuje. Razen če imaš 50 kg.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.3.2009 15:49:25   
Felicita
dans je bla na pop tv oddaja o pridobivanju teže med nosečnostjo (u bistvu je bla o predebelih nosečnicah, ampak so govoril tut o sami teži).
zdravnica je rekla da za zdravo, primerno težko žensko je povprečno da se zredi 11-16 kg oziroma cca 1/4 kg/teden; če je ženska že pred nosečnostjo močnejša nej bi se zredila manj, medtem ko naj bi se drobne zredile več. premalo se ženska ne more zredit, več kot 25kg pri enoplodni nosečnosti pa rabi povečan nadzor.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
4.3.2009 7:52:19   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

To pa sploh ni rečeno. Ker si bebi itak vzame iz tvojih zalog kolikor potrebuje. Razen če imaš 50 kg.

Sej vem, da ni nujno, mi je pa tudi G na zadnjem pregledu rekla, da je naš mali za kak teden manjši od PDP (glede na izmerjeno). user posted image  

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
4.3.2009 8:31:01   
end1
jaz sem se tudi malo do 32 tedna, v osmem mescu pa za 4 kg. Bodi srečna, da se nisi preveč, raje ko pa da te ob kontroli G. krega, vsaj mene je v drugi nosečnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?