|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali so vaši tudi..
7.2.2006 11:40:16   
Anonimen
.. živčni, ko greste nakupovat??

jaz bom enkrat znorela, sred trgovine bom začela vpiti in si pulit lase... moj je tok živčen v trgovini..

npr. danes sva šla kupit v špar tisto metlo za po tleh pomivat in pa eno čistilo za kopalnico, k je glih v akciji.. no, in itak pol vzamem še detergent za posodo pomivat, sir, 2 pomfrija.. in moj že nori, kao si rekla da greva sam po metlo, zdaj pa še tok zraven... (ker on se "psihično prpravi" kok bo zapravu, in je itak mislu, da bo sam 3000, na konc je blo pa mal čez 5000).. no, in za njega je to ful šok.. pa naj še to povem, da z denarjam res nimava problemov, oz. ga mava več kot povprečen slovenec..(pa ne da bi se hvalila, hočem samo povedat, da denar ni vzrok)..

no, uglavnem, vedno se pol grdo drži, pa velikrat jaz plačam pa to, sam njem je še vseeno muka po trgovinah hodit. jaz pa pač tam uživam. in tud če grem samo po eno stvar, grem rada čez vse police...

kaj hočem povedat?? sedaj imava mal stroškov-dejansko vse zapraviva bolj za luksuz, kot pa za osnovne stvari.. ampak kako bo enkrat, ko bova mela otroke, ko bodo vsak mesec plenice.....?!?

a bo znorel??? kaj naj naredim??user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali so vaši tudi..
7.2.2006 11:43:42   
Anonimen
hehe pejt v trgovino brez njega. ne moj na srečo v trgovinah uživa, samo če se js kam zataknem in me pol iše okol me mal bl gro pol gleda

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
7.2.2006 11:46:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.2.2006 11:47:52   
lelaval
Zato pa jaz raje grem sama po nakupih. user posted image Ali pa on sam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.2.2006 11:48:04   
Anonimen
Ha ha... user posted image user posted image user posted image

Mi je mal znano ja.. enkrat enmu presedejo trgovine.. drugic pa drugemu.. ni bistvene razlike.. Oba sva postala malo alergicna ce smo v trgovini dlje kot par minut..

Jaz bi to vse po netu.. najraj.. pa nisem cist ziher v izdelek, ce ga ne vidim.. voham. tipam.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.2.2006 11:51:20   
Anonimen
ne vem no. jaz tega ne razumem.. saj nikoli ne kupim npr. nekaj kar ne rabim, samo zato ker je poceni..ampak pač ko grem po trgovini vidim, česa mi je zmanjkalo oz. je bolj pri koncu in tisto še kupim.. če bi pa šla samo po npr. 2 stvari, pa nič gledala okol, bi lahko šla pa vsak dan u trgovino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.2.2006 11:51:30   
Anonimen
Meni na kraj pameti ne pade, da bi ga vlekla z mano po nakupih stvari, ki ga ne zanimajo, ker je tudi meni dolgočasno z njim hodit na kmetijske sejme.

Malo več samostojnosti, punce, pa bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.2.2006 11:52:26   
Anonimen
Midva sva to rešila na zelo eleganten način. Jaz grem z enim vozičkom v interspar, on pa z drugim s tamalima dvema po cityparku. In ko sem pred blagajno, ga pokličem, naj mi pride pomagat stvari nazaj v voziček zlagat. Od takrat dalje ni več nobenega kreganja v trgovini, zakaj je to v vozičku in zakaj ono. Pa še jaz plačam, on kupuje potem stvari za sproti, večje nakupe imam jaz čez.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.2.2006 11:58:00   
Anonimen
ful me skrbi, ko bova enkrat kupovala za dojenčka, k bo pa res treba denarnico odpret.. a bo tud grdo gledal, pa bentil, pa spraševal " a tole morš kupt"?!? (pa itak on pol vse poje).. mislim, če samo pomislim na plenice, pa pol kašice, pa voziček, pa oblekce.. sej se mu bo ja zmešal..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.2.2006 12:02:48   
Stajerka
Tudi midva sva podobno rešila problem. Vzamemo en voziček, na katerega naložimo tamalega in ata dobi listek, kaj vse moramo nabavit... Jaz vzamem košaro (sovražim nakupovalne vozičke, ker me omejujejo) in se v miru sprehodim po trgovini.... Ko se eden ali drugi naveliča, se slišiva po gsm-ju in gremo plačat.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.2.2006 12:02:59   
soncece24
Biba, a tvoj je gorenc? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pri naju je pa obratno: jaz grem s spiskom v trgovino, on pa samo not meče user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.2.2006 12:07:15   
Uršy22
POZNANO!

Moj sovraži po trgovinah...saj jaz tudi nisem navdušena po trgovinah čekirat,kaj imajo pa tako!
Jaz si naredim spisek stvari,ki jih rabimo doma.Mu rečem "pridi greva" in takrat ve da bova zapravila kr veliko,ker greva v velike nakupe 1. na mesec!Tako nama zelo ugaja,ker kupim vse kar potrebujem,pa še malo večuser posted image
Po male stvari pa skočim kar v trgovino 100m stran.
Za obleke je pa kriza.On gre najraje v eno trgovino in kupi vse kar rabi!Jaz pa kakšno prijateljico fehtam da gre z mano,da njega ne matram...ampak stvari in obleke za user posted image in za user posted image pa gre vedno zraven...ker ve da bova šla samo v Baby Centeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.2.2006 12:07:47   
kalbo
Ojoj pa štacune. Men se direkt skisa v trgovinah...OK priznam, v trgovini z orodjem nisem živčen...Sem zadevo rešil na eleganten način, mojo pošljem po trgovinah s taščo, pa je volk sit in koza cela.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.2.2006 12:09:33   
Anonimen
ni gorenc..user posted image  sam mal ga skrbi, da se bova preveč navadla " zapravlat", ker misli, da pol ne bo mogu več tok dajat za tist njegov "luksuz"..  mislim, saj po eni stran ma prav... sam včasih me pa tok ujezi.. user posted image

ne vem, no.. men je pač to užitek, njemu muka.. mam pa ful rada, če greva skupaj.. vsaj po hrano.. sej po trgovinah z oblekami ga ne vlačim, ker je pa še slabše..

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.2.2006 12:11:11   
soncece24
Oblačila/čevlje in podobne ženske prioritete pa jaz najraje kupujem sama. Nobedih prijateljic, tipa, nikogar, samo jaz in njegova kreditna kartica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.2.2006 12:24:01   
karmy
jzt sm rada po trgovinah..z mojim bivšim greva še zdaj v trgovino in on kar meče vse mogoče notr v voziček men se pa kr smeje ker bo on plaču vse to..user posted image user posted image user posted image  pol se pa jezi pr blagajni nad računom pod 15 jurjev nikol ne pride...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Neposredna povezava do sporočila: 16
7.2.2006 12:45:22   
blazka
Pri nas je tako, da če se za moža kupuje potem hodi po trgovinah. Kadar pa jaz zase kaj iščem, pol je pa mal bolj živčen. Čeprav se je zadnjič ko sva bla skupej v šopingu kar dobro držal (pomoje se je zadrževal ko user posted image ).
K pride pa v trgovino z orodjem, to je pa pravi balzam za njegovo dušo. Tam ga moram pa jest bremzat, ker on bi kar vse kupu.

Ja takle mamo.

LP

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.2.2006 12:54:13   
kalbo
Anedeuser posted image user posted image

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
7.2.2006 13:15:13   
Anonimen

Ka pa v sexshopu.. kdo mora koga bremzat? user posted image user posted image

(odgovor članu kalbo)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
7.2.2006 13:34:45   
žmož
Poznano!
Na tak led ne grem več. Že kr nekaj časa hodim sama po trgovinah-vseh na splošno. Tudi če kupujeva kaj za opremit hišo, je vedno ogenj v strehi, ker preprosto nisva istega mnenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.2.2006 13:35:26   
*zvezdica*
Ufff kaj pa mene najbl pojezi...greva v shopping...npr v HM cunje nabavlat. Greva vsak po svoje....nakar on pride čez ene 10 minut naj pridem pogleda kaj je najdu....Ok grem z njim...mi pokaže, proba...super...bo kupu. In potem grem nazaj med svoje police...jaz si pač moram mal bolj podrobno vse ogledat, pa še velik več je cunj na ženskem kot na moškem oddelku. On pa potem zraven mene ves naveličan stoji in jamra kako sem lahko tolk časa v trgovini, on pa samo pogleda pa kupi. Grrrrrrr saj do takrat sem pa z njim mogla hodit!!!!!! Obvezno se skregava!

Marcel in Zarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.2.2006 13:42:47   
Anonimen
Moj user posted image  zelo rad nakupuje - hrano namreč. Za to si vzame ogromno časa in ponavadi sem jaz tista, ki je že vsa živčnauser posted image user posted image user posted image . Oba pa ne marava biti v trgovini, ko je gneča (takrat sva turbo varianta in vzameva samo kar rabiva oz. po kar sva prišla).
Kar se drugih stvari tiče, prideva, kupiva, kar rabiva (obleke, čevlji, kozmetika) in greva. Nobenemu od naju ne paše preveč špancirat sem in tja in si ure dolgo ogledovat izložbe. Tako da kakšne pretirane živčnosti ni nikoli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
7.2.2006 14:08:50   
tanikaa
Moj tudi noče hoditi v špecarije. Saj večkrat gre, ampak tudi jaz sem bolj tip človeka, ki pride v trgovino, nabavi kar je na seznamu in via blagajna. Nikoli nisem v šparu dlje od 15 minut.

Pri cunjah pa je čisto druga pesem. On hodi od trgovine do trgovine, pregleda vsako stvar, sproba 1000 kavbojk, 5000 srajc in pulovrov... Za popenit. Jaz grem največ v dve, tri trgovine in čao. Jutri je nov dan in če sem dobre volje grem zopet v trgovino ali dve.

No, v Müllerju ali pa v DM pa se vseeno zadržim vsaj pol ure...pa kaj morem, če pa imajo toooliiiko dobrih in lepih stvari. user posted image  Pa izbira...

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
7.2.2006 14:15:44   
Anonimen
Moj dragi od rojstva živi v Jaršah, torej je "otrok BTC-ja" user posted image user posted image user posted image  oz. bi moral biti, po vseh pravilih. No, pa je bil, dokler ni spoznal mene, 5x v City Parku in približno tolikokrat v Hali A, drugje pa sploh ne. Mercator centra in Leclerca ni videl od znotraj, dokler ga nisem jaz zvlekla tja. Pravi, da v nakupovalnih centrih dobi vročino in da se mu tam noter pokvari kompas user posted image , v navadne trgovine pa gre samo po tisto, kar se je doma odločil, in potem takoj ven, pa če ima denar ali pa ne (no, ja, krast ne gre user posted image user posted image user posted image ).
Dedc kt dedc, bi jaz rekla. Mojega spravim v City Park samo tako, da mu povem, da grem v tak shopping, kjer ne bom mogla sama nesti vrečk in da ima samo dve možnosti: ali gre z mano in jih on nese, ali pa naj mi posodi avto. No, in v 99% primerov ima toliko zdrave pameti, da gre raje z mano (nimam vozniške user posted image ). Potem me pa počaka v lokalu ob kozarcu Laškega, jaz se pa v miru sprehajam med policami. Če me ne more čakat, je pa dobrodošel pri nabiranju kilometrov po trgovini. Da bi mi ušel? Na-a, dvomim, da upa. user posted image user posted image user posted image  Ker bi si jaz na njegove stroške poklicala taksi za od Interspara do doma, pa je med obema vhodoma cca. 250 metrov razdalje (taksist bi mu zavil vrat).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
7.2.2006 16:50:36   
polona2
Moj je obupen, kar se tega tiče. Sicer me pelje kamorkoli,
hehuser posted image , nimam vozniškega izpita,
npr. v Avstrijo, ampak, kaj, ko potem hodi v trgovinah 1 m za mano in zavija z očmi...Sem čisto nervozna, zato grem rajši s kakšno prijateljico, če je to le mogoče,
in "šopingirava" do nezavesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?